6 Причини Защо закупуването на обновен лаптоп е добра идея?

6 Причини Защо закупуването на обновен лаптоп е добра идея? Leave a comment

Предимствата при закупуване на ремонтиран лаптоп при нас в гр. Ст. Загора, Митрополит Методий Кусев 41, или директно през нашия онлайн магазин са изключително много. В тази статия ще Ви запознаем с повечето от тях и ще Ви обясним Защо е добре да купим втора употреба лаптоп, вместо нов!

Притежаването на устройство от любима марка е мечта на всеки. Но не всички от тях се сбъдват благодарение на бюджетните ограничения, така че трябва да се задоволим с нещо друго. Изборът на обновено устройство е лесен начин да се преодолее тази ценова граница и да купим ПО-ДОБРО устройство за по-ниска цена.

закупуване на реновиран лаптоп

Ремонтираните устройства не са непременно употребявани продукти в тесен смисъл. Тези електронни устройства се връщат по различни причини и преминават през стриктни проверки, почистват се и дори се ремонтират или надграждат, преди да бъдат пуснати за продажба. Така че, когато купувате обновено устройство, вие сте сигурни в напълно работещ продукт, който е като нов. 

фабрично реновирани лаптопи

Просто казано, когато пазарувате реновирани лаптопи , НЕ купувате повредени устройства. Това могат да бъдат обновени лаптопи , които работят също толкова добре, колкото чисто нови. По същия начин, ако изберете реновиран смартфон, можете да сте сигурни, че той е щателно тестван и работи според очакванията Ви.

Освен огромното облекчение в ценообразуването, има и други предимства от закупуването на реновирано устройство. Ето някои важни точки, които трябва да имате предвид –

Намаляване На Разходите

реновирани лаптопи dell

Закупуването на обновено устройство е страхотна опция, която ви позволява да спестите малко пари. Например, ремонтираните лаптопи Dell са най-добрият ви залог, ако желаете да закупите конкретен модел от марката, но исканата цена е твърде висока за вашия бюджет. По подобен начин можете да изберете обновен настолен компютър, за да настроите домашния си офис и да използвате парите, които спестите, за да закупите страхотни аксесоари, които да допълнят вашата периферия.

Напълно Проверени И Тествани

Когато купувате обновен лаптоп на HP или всяка друга обновена техника от надежден източник, вие сте сигурни, че устройството е било щателно тествано и проверено, преди да го занесете у дома. Освен че се уверява, че изглежда като ново, реновираното устройство също е изпробвано и тествано за всяка част, която допринася за правилната му работа.

Гаранцията Все Още Е Непокътната

Ако закупите обновено устройство от реномиран или доверен източник, като Digitalen.bg, вие също получавате 3 месеца гаранция за устройството, 50% гарантирано обратно изкупуване в рамките на определен период от време, 10-дневна политика за връщане и, преди всичко, увереността на доверен продавач.

„Зеленият“ Ъгъл

Всеки път, когато купувате обновен лаптоп, вие също допринасяте като отговорен глобален гражданин, като давате своя принос за опазване на околната среда. Обновената технология означава по-малко електронни отпадъци и нежелан опаковъчен материал, които в крайна сметка задушават нашите сметища.

Гаранция към собствен сервиз

В края и не на последно място искаме да споменем, че когато закупите употребяван лаптоп от нас, Вие получавате пълна гаранционна и следгаранционна поддръжка лично от нас към наш собствен сервиз. Край на безумното чакане за гаранционни ремонти както при новата техника!

По-добри лаптопи

Обикновено масовите модели лаптопи, които продаваме, са в пъти по-издръжливи и качествени от нови модели. Също като при автомобилите – колкото по нов, толкова по-чуплив!

В заключение искаме да Ви поканим в магазина ни в гр. Стара Загора за да разгледате добрите ни наличности от употребявани лаптопи на страхотни цени!

Вашият коментар