Aксесоари за телефон в град Стара Загора

Aксесоари за телефон в град Стара Загора Leave a comment

В нашият онлайн магазин както и във физическият ни магазин, намиращ се в град Стара Загора, бул. Митрополит Методий Кусев 41, можете да откриете огромно разнообразие от аксесоари за телефон.

Калъфи за телефони

Една от най-силните ни страни в категорията “аксесоари за телефон” е избора на кейсове за телефони. Имаме калъфи за марките Samsung, Iphone, Huawei и Xiaomi. Имаме както мъжки така и женски модели калъфи, прозрачни, оригинални и детски калъфи.

Предлагаме и изработка на калъф със специална снимка по Ваше желание! Това е страхотна идея за подарък!

Протектори за телефони

Магазинът ни разполага с богата гама от стъклени протектори за различни модели телефони, както и със специализирана машина за изрязване на много качествено хидро гел фолио, което в много от случаите се предпочита от клиентите ни вместо стандартния стъклен протектор. Фолиото е с опция за поставяне върху телефони, таблети, смарт чесовници, отново най-разнообразни модели! Ако не можете да откриете протектор за Вашето устройство, попитайте нас!

Кабели, преходници и зарядни за мобилни телефони

Зарядното Ви спря да зарежда? Кабела се прекъсна и постоянно иска наместване?! Ние продаваме много голямо разнообразие от micro usb кабели, type c кабели, aux кабели, зарядни за всякакъв на вид устройства, адаптери и преходници. Жични и безжични зарядни устройства. Заповядайте и закупете желано зарядно устройство или всякакъв вид кабел при нас!

Вашият коментар