BMW представя “AirConsole” в новите си модели Leave a comment

След моделите на “Tesla”, сега е ред и на “BMW” да предложи облачен гейминг в новите си електрически модели от 7-ма серия чрез услугата “AirConsole”. Идеално средства за прекарване на времето, докато чакаш в поредното задръстване в големия град.

Първоначално каталогът от игри ще предлага около 180 заглавия. А, за по-прецизна игра потребителите ще ползват личните си смартфони, които са най-удобния джойстик за подобен род игри.

Припомняме, че още през 2019 година компанията “Tesla” внедри информационно-развлекателната система. След появата на графичната среда “AMD RDNA“ 2 в новите модели, притежателите на тези автомобили имат възможност дори да играят най-ексклузивните и последни заглавия като “The Witcher” 3.

Интересно е да видим дали с развитието на бъдещите концептуални модели на големите автомобилни концерни ще бъдат развити и бъдещите бордови компютри, които да предложат най-новите и хитови заглавия, така, че поредното дълго пътуване да не е кошмар за пътниците, а очаквано с интерес, за да може да бъде превъртян поредния хитов шутър или стратегия.

Вашият коментар