“Facebook” ще позволи поддръжката на 5 профила Leave a comment

В последните няколко месеца компанията “Facebook” регистрира драстичен спад на потребителите. В условията на повишаваща се конкуренция, от компанията обмислят да позволят един потребител да разполага с до 4 индивидуални профила за социалната мрежа, към вече съществуващия.

Това е част от усилията на компанията да ангажира и задържи вниманието на потребителите си.

От компанията смятат, че това ще спомогне на потребителите. По този начин те ще могат да използват всеки индивидуален профил за различни дейности – лична кореспонденция, служебна работа и дори следване на различни инфлуенсъри.  

Потребителите лесно и само с един клик на мишката ще могат да сменят профилите си. По този начин те ще бъдат винаги информирани за най-актуалните събития.

По-интересното е, че с новите профили се въвежда дълго чаканата функция от години насам. За останалите профили, различни от оригиналния, няма да се изисква истинската самоличност на потребителя.

Така ще се улесни комуникацията на различни известни личности, които искат да останат “инкогнито” от общественото внимание. Но потребителите трябва да са наясно, че при допълнителните профили е важно да следват общите правила на компанията.

А нарушаването на само едно от общите условия на социалната мрежа ще доведе до блокиране на всички настоящи профили.

Вашият коментар