“Huawei” подготвя мощния флагман “P60 Ultrа“ Leave a comment

Според различни слухове, от “Huawei” подготвят следващото поколение флагмани. Говорим за серията “P60”. В нея ще влизат четири модела. Това са стандартните три “Р60Е”, “Р60” и “Р60 Рrо”, както и един нов дебютант – “Р60 Ultrа”.

Всички устройства ще предложат най-актуалните технологии, но определено ще впечатлят любителите на снимките.

Устройството ще бъде с 2K 6,6 инчов OLED дисплей, с честота на опресняване 120 Hz, 5000 mAh батерия със 100 W бързо зарежданеи 50 W безжично.

За бързата и ефикасна работа ще се грижи топ флагманският процесор “Snapdragon 8+“ Gen 1.

Говори се, че серията на “Huawei” ще предложи най-добрата камера, въоръжена с нови сензори. Тя ще е оборудвана със система „XMAGE“, която осигурява променлива фокусна бленда на сензора на основната камера между f/1.4 и f/4.0. Няма да подминем и факта, че е снабден с телеобектива “OV64B“ на „OmniVision“, който предлага 3.5x оптично увеличение и 100x цифрово увеличение.

За съжаление обаче, заради западните санкции, устройството няма да предлага поддръжката на 5G свързаност, както и лиши устройството да внедри 2-рото поколение процесори “Snapdragon 8+“.  Но, това няма да е проблем, защото то ще  е достатъчно мощно.

Друга новост е възможността за сателитна връзка, нещо, което видяхме при новия “iPhone” и разбира се не може да бъде подмината най-високото ниво на защита срещу прах и вода – ІР68.

Бързина, ефикасност и перфектна камера – какво повече да искаме от топ продукта на “Huawei”.

А, това със сигурност ще допадне на феновете на марката и хората, търсещи топ производителен смартфон.

Очаква се серията “P60” да бъде представена по-късно тази година, а с това и от “Huawei” да се опитат да затвърдят мястото си сред топ производителите на флагмански устройства, въпреки многото проблеми през последните години.

Вашият коментар