“Huawei” представи умен смарт часовник с вградени слушалки Leave a comment

Технологиите се изменят със зашеметяващи темпове. Но, не всяка новост от технологичните гиганти се възприема с възторг от потребителите. Някой продукти като “IPhone” направиха революция в своя сегмент, но други не постигнаха този успех.

Една от джаджите, които обещаваха да променят начина по който комуникираме с близките си беше смарт часовника.

Промотиран от мнозина като “убиеца” на смартфоните с богатия си набор от функции, това устройство не беше посрещнато добре от технологичните фенове.

Редица компании се изредиха да представят своя версия, но тази технология постепенно загуби актуалността си и все по-рядко се чува за нея.

Но, може би не е късно да отписваме смарт часовниците. На това мнение са от “Huawei”. Китайската технологична компания загуби от блясъка си през последните години след множеството американски санкции от правителството на Тръпм.

Именно, за да се опита да извоюва мястото си в технологичния сектор, от компанията пуснаха необичайния “Huawei Watch Buds”. Както подсказва името, тук е обърнато внимание на ….. слушалките, които да хитро скрити в самото устройство. И то точно под предният панел.

И, както можете да се досетите, зарядното на слушалките е самото устройство. Но, не бързайте да се радвате. Продуктът за момента е концептуален и няма яснота дали и кога ще се появи на световните пазари. Но, когато и да дойде до потребителите, това решение, което обединява часовник и пази слушалките ви от загуба е доста хитро решение.

Вашият коментар