karl lagerfeld - калъфи за Iphone 11, 12, 13 & 14

karl lagerfeld – калъфи за Iphone 11, 12, 13 & 14 Leave a comment

Karl Lagerfeld е луксозна марка калъфи за Iphone, които вече предлагаме за сериите Iphone 11, Iphone 12, Iphone 13 и серията Iphone 14. Разгледайте всички оригинални кейсове Karl Lagerfeld ВИЖ ТУК.

Луксозни калъфи Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld – Пълна защита за Вашата инвестиция

Тези калъфи за iPhone 11, 12, 13, 14 имат леко повдигнати ръбове за защита от падане и устойчивост на надраскване. Пазете мобилния си телефон винаги защитен от удари. Калъфът разполага с функция за лесно захващане с повдигнат ръб на екрана, която предпазва екрана и камерата ви.

Бъдете доволни от покупката си, защото кейсът за телефон е нещо, което постоянно ще виждате

Освен, че това са най-качествените кейсове на Българския пазар, при нас получавате и най-добрата цена. Също така това са и едни от най-продаваните калъфи. Виждали сме предлаганите от нас модели, да се продават на цени от 100 и над 100 лева за брой. Възползвайте се сега и усетете тайната материя, която се крие зад класата на марката.

Разнообразни модели калъфи Karl Lagerfeld за Iphone 11, 12, 13 и Iphone 14

Получавате лесен достъп до всички портове и бутони на телефона си. Калъф, съвместим с безжични зарядни устройства, всички камери, високоговорители и други портове.

Най-продавани модели за 2022г.

Определено калъфите на Lagerfeld са най-продаваният ни артикул и модел за изминалата 2022г. Сигурни сме, че тенденцията ще се задържи и за идната година, тъй като калъфите наистина си заслужават вниманието. Дали ще счупите дисплея или задното стъкло на устройството си и ще Ви се наложи да заплатите скъп ремонт, или ще купите прекрасен калъф, изборът е Ваш!

Ние предлагаме защита и стил, срещу най-добрата цена на пазара!

Вашият коментар