,

Гръб за Samsung A21


* Изработен от издръжлив и гъвкав материал

* Предпазва от от надраскване, замърсяване, удар

*Лесно се закрепва и премахва.

*  Не удебелява устройството ви

лв.10.00

Представяме ви Гръб за Samsung A21, който е пълен с функционалност и предоставя ненадмината защита за вашето устройство. Ето някои от неговите ключови характеристики:

  1. Издръжлив и Гъвкав Материал: Гърба е изработен от висококачествен материал, който е издръжлив и гъвкав. Това означава, че те предоставят надеждна защита и същевременно се приспособяват към формата на вашето устройство.
  2. Защита от Надраскване, Замърсяване и Удари: Калъфът осигурява висококачествена защита от надраскване, замърсяване и удари. Вашият смартфон остава безупречно чист и невредим дори при най-непредвидените ситуации.
  3. Лесно Прикрепване и Премахване: Гръбът закрепва и се премахва лесно, така че можете да сменяте аксесоарите си, както искате.
  4. Следи се за Компактност: Важно е, че гърба не удебелява вашето устройство. Той е създаден да се побере перфектно, запазвайки оригиналния му дизайн и комфорт.

С този гръб за Samsung A21 получавате не само надеждна защита, но и практичност и удобство в използването. Разнообразете и подчертайте визията и стила на вашия смартфон, докато го предпазвате от всеки ежедневен елемент.

За директна поръчка моля онлайн чата на магазина ни или позвънете на телефон 0893 273 537.

Поръчки направени до 16 часа в работен ден се изпращат на същия ден.

Виж предложенията ни за Samsung A21.

 

Цвят

Калъфи за

Samsung A21