-33%
,

Гръб за Samsung M51


* Много стилен, мек и удобен калъф със силиконова рамка

* Предпазва от от надраскване, замърсяване, удар

*  Удароустойчив

лв.10.00 лв.15.00

Гръб за Samsung M51 е изключително стилен, но и функционален, предоставяйки ви най-добрата комбинация от стил и защита за вашето устройство.

  1. Стилен, Мек и Удобен Дизайн с Силиконова Рамка: Този гръб е доказателство, че стилът и защитата могат да съществуват в едно. Изработен с мек и приятен на допир материал, със силиконова рамка. Този гръб предоставя не само изключителен визуален ефект, но и максимално удобство при докосване.
  2. Надеждна Защита от Надраскване, Замърсяване и Удари: Вашето устройство заслужава най-добрата защита, и този гръб предоставя точно това. Той предпазва от надрасквания и замърсявания, като същевременно осигурява отлична защита от удари.
  3. Удароустойчивост: Гръбa е специално проектиран, за да устоят на най-непредвидените ситуации. Неговата удароустойчивост осигурява сигурност за вашето устройство дори при падания или силни удари.

С този гръб за Samsung M51, вие не само допринасяте за стилната визия на вашето устройство, но и му предоставяте най-добрата защита. Не правете компромиси – изберете комфорт, стил и сигурност в едно.

За директна поръчка моля онлайн чата на магазина ни или позвънете на телефон 0893 273 537.

Поръчки направени до 16 часа в работен ден се изпращат на същия ден.

Виж останалите предложения за Samsung M51.

Цвят

Калъфи за

Samsung M51