,

Huawei P Smart 2019 – Дисплей с рамка

Huawei
Availability:

Изчерпан


Дисплей с рамка за Huawei P Smart 2019 е най-добрия, качествен и красив вариант за подмяна на вашия стар напукан или повреден дисплей. При използването на дисплей с рамка, пропускаме лепенето на новия дисплей и разлепянето на стария от старата рамка.

Нужно е да разлепим задния капак на устройството и да прехвърлим всички компоненти от стария телефон в новия дисплей с рамка. Залепяме само задния капак и телефона е като нов!

Разгледайте и другите ни дисплей за Huawei от тук.

Моля при замяна на закупен дисплей от нас, той да бъде предварително тестван, без да бъдат премахвани никакви стикери и без да бъде нарушаван външния вид на дисплея. При залепяне на дисплея или премахване на защитните му стикери, гаранцията не може да бъде призната и стоката не може да бъде върната!

Ако имате нужда от нашите сервизни услуги и желаете подмяната на този, или друг дисплей, можете да се свържете с нас на телефонен номер 0893 273 537 или директно през онлайн чата в сайта ни. Работим с всички куриерски фирми в страната и предлагаме широка гама от сервизни услуги за ремонт на телефони, компютри, лаптопи, таблети и друга техника!

лв.85.00

Изчерпан

Дисплей с рамка за Huawei P Smart 2019 е най-добрия, качествен и красив вариант за подмяна на вашия повреден дисплей.

При използването на дисплей с рамка, пропускаме лепенето на новия дисплей и разлепянето на стария от старата рамка.

Разлепяме задния капак на устройството Huawei P Smart 2019 и прехвърляме всички компоненти в новия дисплей с рамка.

Залепяме само задния капак и телефона е като нов!

Разгледайте цялата ни категория дисплей за Huawei от тук.

При замяна на закупен дисплей от нас, той трябва да бъде предварително тестван. Без да бъдат премахвани стикери и без да бъде нарушаван външния му вид.

При залепяне на дисплея или премахване на защитните му стикери, стоката не може да бъде върната!

Ако имате нужда от нашите сервизни услуги и желаете подмяната на този, или друг дисплей, можете да се свържете с нас на телефонен номер 0893 273 537.

Работим с всички куриерски фирми в страната и предлагаме широка гама от сервизни услуги за ремонт на телефони и друга техника!

Марка

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Huawei P Smart 2019 – Дисплей с рамка”

There are no reviews yet.