,

Гръб за Samsung A10/M10 с ринг


* Удароустойчиви ъгли с въздушна възглавница.
* Магнитен пръстен, който може да се използва като стойка и да се регулира на 360 градуса.
* Вградената метална пластина за магнитни холдери.
* Лесен достъп до всички бутони и портове.
* Бутоните са покрити.

Съвместим за Samsung M10.

лв.10.00

Представяме ви гръб за Samsung A10 /M10 с ринг с невероятни характеристики, предназначен да защити и обогати вашия смартфон оптимално:

  1. Удароустойчиви Ъгли с Въздушна Възглавница: Гърбът разполага с удароустойчиви ъгли, които са оборудвани с вградени въздушни възглавници. Те гарантират най-високата степен на защита при сътресения и падания.
  2. Магнитен Пръстен с 360-градусова Регулируемост: Kонструкцияta включва магнитен пръстен. Той не само може да се използва като стойка, но и се регулира на 360 градуса. Това ви позволява да настроите ъгъла за най-удобното гледане на вашия смартфон.
  3. Вградена Метална Пластина за Магнитни Холдери: В гърба има вградена метална пластина, която позволява използването на магнитни автомобилни държачи и други аксесоари.
  4. Лесен Достъп до Всички Бутони и Портове: Няма нужда да премахвате гърба, за да достъпите всички бутони и портове на вашия смартфон.
  5. Бутони с Покритие: Бутоните на вашето устройство са покрити, за да осигурят допълнителна защита и удобство при използване.

Този гръб за Samsung A10 /M10 с ринг не е просто аксесоар, той е иновация и стил, които ще подобрят вашето ежедневие и ще предоставят най-добрата защита на вашия смартфон.

За директна поръчка моля онлайн чата на магазина ни или позвънете на телефон 0893 273 537.

Поръчки направени до 16 часа в работен ден се изпращат на същия ден.

Виж останалите предложения за Samsung A10.

 

 

 

Цвят

Калъфи за

Samsung A10