,

Гръб за Xiaomi Poco 2F Pro


*Качествен, Мек и Матиран Силикон

*Максимална Защита

*Покриване на Ръбчетата на телефона

*Лесен Достъп до Бутони и Портове

лв.10.00

Гръб за Xiaomi Poco 2F Pro e изработен с много грижа и внимание към качеството и функционалността. Ето някои от техните ключови характеристики:

  1. Качествен, Мек и Матиран Силикон: Гърбът е изработен от висококачествен материал, който е мек и приятен на допир. Матираната повърхност придава не само стил, но и удобство при докосване.
  2. Максимална Защита: Гърбът предоставя максимална защита на вашето мобилно устройство, предпазвайки го от драскотини и наранявания. Този аксесоар е надежден спътник за вашето устройство.
  3. Покриване на Ръбчетата на телефона: Гърбът обхваща идеално всички ръбчета на телефона, предпазвайки го от всички страни. Това осигурява допълнителна сигурност за вашето устройство.
  4. Лесен Достъп до Бутони и Портове: Гърбът предоставят лесен достъп до всички бутони и портове на вашето устройство, без да налага да го премахвате.

С Гръб за Xiaomi Poco 2F Pro, вие не само подчертавате стиловете и изискванията си, но и гарантирате надеждна защита за вашето мобилно устройство. Не правете компромиси – изберете качество и стил с нашите калъфи.

За директна поръчка моля онлайн чата на магазина ни или позвънете на телефон 0893 273 537.

Поръчки направени до 16 часа в работен ден се изпращат на същия ден.

Виж останалите предложения за Xiaomi Poco F2 Pro.

 

Цвят

Калъфи за

Xiaomi Poco F2 Pro