-40%
,

Гръб за Xiaomi Redmi Note 10 Pro


*Много стилен, мек и удобен калъф за ценители.

* Изработен от алкантара кожа (обърната кожа подобна на велур) и силикон.

* Удароустойчив

лв.15.00 лв.25.00

Гръб за Xiaomi Redmi Note 10 Pro предоставя на ценителите на стил и комфорт най-доброто от два свята. Представяме ви уникален и много стилен гръб, който предлага изключителна удобство и изработка от висококачествени материали.

Този гръб се отличава с изключителен дизайн и използва висококачествена алкантара кожа, която е подобна на велур. Тази луксозна кожа не само придава на калъфа изискан външен вид, но и го прави мек и приятен на допир. В съчетание със силиконовата основа, калъфът предоставя идеално сцепление и комфорт при докосване.

Въпреки своята изисканост, този гръб също е и удароустойчив. Той е проектиран да предоставя надеждна защита на вашия смартфон, като го предпазва от сътресения и удари. Така можете да се насладите на елегантния стил и да бъдете сигурни, че вашият смартфон е добре предпазен.

За тези, които ценят качество, комфорт и стил, нашият калъф от алкантара кожа и силикон представлява идеалния избор. Позволете си лукса на стил и защита с  уникален гръб за Xiaomi Redmi Note 10 Pro.

За директна поръчка, моля онлайн чата на магазина ни или позвънете на телефон 0893 273 537.

Поръчки направени до 16 часа в работен ден се изпращат на същия ден.

Виж останалите предложения за  Xiaomi Redmi Note 10 Pro.

Цвят

Калъфи за

Xiaomi RedMi Note 10 Pro