,

Гръб за Xiaomi Redmi Note 9 Pro коте


*Матов и Релефен Силикон

*Цветен и Интересен Дизайн

*Модерен и Стилен Външен Вид

*Защита и Устойчивост

лв.15.00

Гръб за Xiaomi Redmi Note 9 Pro коте представлява съвременна комбинация от стил и защита за вашето мобилно устройство. Характеризира се с:

  1. Матов и Релефен Силикон: Усещането при допир е изключително приятно благодарение на матовия и релефен текстуриран силикон. Не само предпазва устройството ви, но и придава допълнителен комфорт при държане.
  2. Цветен и Интересен Дизайн: Гърбът предлага ярък и живописен дизайн, който не само приковава погледа, но и добавя уникалност и индивидуалност на вашето устройство.
  3. Модерен и Стилен Външен Вид: Гръбчето създава изключително модерен и стилен външен вид, който придава индивидуалност и персоналност на вашия телефон.
  4. Защита и Устойчивост: Гърбът е гъвкав, здрав и лек, предпазвайки телефона от наранявания и замърсявания. Като в същото време осигурява удобен достъп до всички бутони и портове на устройството.

Гръб за Xiaomi Redmi Note 9 Pro коте е създадени не само да защитават вашето устройство, но и да добавят индивидуалност и стил към вашия ежедневен облик.

За директна поръчка моля онлайн чата на магазина ни или позвънете на телефон 0893 273 537.

Поръчки направени до 16 часа в работен ден се изпращат на същия ден.

Виж останалите предложения за Xiaomi Redmi Note 9 Pro.

Цвят

Калъфи за

Xiaomi RedMi Note 9 Pro