,

Кабел Type-C Към Lightning – CANYON СFI-12 (CNE-CFI12W)

Canyon

Кабел Type-C Към Lightning – CANYON СFI-12 (CNE-CFI12W) ) е идеалният избор за всички, които търсят бърз и надежден начин да свържат своите устройства. Този висококачествен кабел е създаден да осигури бърз и стабилен трансфер на данни, като осигурява високи скорости на прехвърляне на данни и зареждане на устройството.

Разгледайте всички налични тук. 

лв.12.90

Изчистване

Кабел Type-C Към Lightning – CANYON СFI-12 (CNE-CFI12W) е идеалният избор за всички, които търсят бърз и надежден начин да свържат своите устройства. Този висококачествен кабел е създаден да осигури бърз и стабилен трансфер на данни, като осигурява високи скорости на прехвърляне на данни и зареждане на устройството.

Със своя компактен дизайн и удобна дължина от 2 метра, този кабел е идеален за домашна и офисна употреба, както и за пътувания и командировки. Той е съвместим с различни устройства, които използват кабели Type-C и Lightning, като например смартфони, таблети и лаптопи на Apple.

Кабелът Type-C Към Lightning на CANYON CFI-12 (CNE-CFI12W) е създаден да издържа на интензивна употреба и да противостои на износване и повреди. Той е изработен от висококачествени материали и разполага с удобен и здрав конектор, който се поставя и изважда лесно и без усилие.

Ако търсите надежден и функционален кабел Type-C Към Lightning за своите устройства, CANYON CFI-12 (CNE-CFI12W) е перфектният избор. Наред с бързия трансфер на данни и зареждане на устройството, той осигурява и безопасност и удобство за вашето ежедневие.

Разгледайте всички налични тук. 

Допълнителна информация
Marketing Model Name СFI-12
Commercial Name Cable Canyon CFI-12 USB-C to Lightning 20W 2m White (CNE-CFI12W)
Кабел – Дизайн и характеристики
Функционалност на кабела Lightning Cable
Изолационен материал PVC
Кабел – Конектори
Left Connector Lightning (Male)
Right Connector USB тип C (Male)
Кабел – Разни
Външен цвят Бял/черен
Дължина на кабела
Кабел – Допълнителна информация
Съкратено Описание RoHS
Гаранция
Гаранционни продукти – подлежащи на връщане Да
Критерии за валидност на гаранцията Сериен номер
Цвят

,

Марка

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Кабел Type-C Към Lightning – CANYON СFI-12 (CNE-CFI12W)”

There are no reviews yet.