,

Калъф за Xiaomi Mi Note 10 lite


* Изработен от издръжлив и гъвкав материал

* Предпазва от от надраскване, замърсяване, удар

*Лесно се закрепва и премахва

* Не удебелява устройството ви

лв.10.00

Калъф за Xiaomi Mi Note 10 lite е създаден с внимание към детайла и висококачествени материали. Предлага перфектна комбинация от защита и удобство за вашето устройство. Калъфът е със следните характеристики:

  1. Издръжлив и Гъвкав Материал: Изработен от специално подбрани материали. Калъфът са изключително издръжливи и гъвкави, което гарантира дълготрайна защита на вашето устройство.
  2. Пълна Защита от Надрасквания, Замърсявания и Удари: Без значение дали сте в движение или на почивка, калъфът осигурява пълна защита на вашето устройство от надрасквания, замърсявания и удари.
  3. Лесно Закрепване и Премахване: С удобен и интуитивен дизайн, калъфът се закрепват и премахват лесно, без да налагат излишни усилия или затруднения.
  4. Ултра-Тънък и Стилен Дизайн: Въпреки издръжливостта си, калъфът е изключително тънък и лек. Не удебелява вашето устройство и запазва неговата елегантност и стил.

С калъф за Xiaomi Mi Note 10 lite вие получавате не само защита, но и увереност в качеството и комфорта, които търсите за вашето мобилно устройство.

За директна поръчка моля онлайн чата на магазина ни или позвънете на телефон 0893 273 537.

Поръчки направени до 16 часа в работен ден се изпращат на същия ден.

Виж останалите предложения за Xiaomi Mi Note 10 lite. 

Цвят

Калъфи за

Xiaomi Mi Note 10 Lite