,

Калъф за Xiaomi Poco F2 Pro


* Качествен и Мек Силикон

*Максимална Защита

*Покриване на Ръбчетата

*Лесен Достъп до Бутони и Портове

лв.10.00

Калъф за Xiaomi Poco F2 Pro е създаден с фокус върху качеството и функционалността. Той ви предлага изключителна комбинация от защита и удобство. Характеристиките на калъфа са:

  1. Качествен и Мек Силикон: Калъфът е направен от  качествен и матиран силикон, който придава не само стил, но и приятен на допир плътен материал. Това ви предоставя комфорт при докосване и дълготрайна издръжливост.
  2. Максимална Защита: Калъфът предоставя максимална защита на вашето мобилно устройство, предпазвайки го от драскотини и наранявания. Той е надежден щит срещу всеки ежедневен риск.
  3. Покриване на Ръбчетата: Нашите калъфи обхващат идеално всички ръбчета на телефона, като по този начин го предпазват допълнително от всички страни.
  4. Лесен Достъп до Бутони и Портове: Не е необходимо да премахвате калъфа, за да използвате вашето устройство. Той предоставя лесен и безпроблемен достъп до всички бутони и портове.

С Калъф за Xiaomi Poco F2 Pro, вие получавате не само стил и индивидуалност, но и гарантирана защита и удобство при използване.

За директна поръчка моля онлайн чата на магазина ни или позвънете на телефон 0893 273 537.

Поръчки направени до 16 часа в работен ден се изпращат на същия ден.

Виж останалите предложения за Xiaomi Poco F2 Pro.

Цвят

Калъфи за

Xiaomi Poco F2 Pro