,

Кейс за Iphone 11 Pro Max Devia

DEVIA

*Флорален Дизайн с Акварелен Докосване

*Двуслоен Дизайн с Висока Еластичност

*Мек Вътрешен Материал

*Защита на Камерата

*360-градусов Пълноцветен Печат

*Перфектна Защита на Екрана и Пълна Защита

лв.10.00

Представяме ви артистичният кейс за Iphone 11 Pro Max Devia със завладяващ флорален дизайн, който съчетава изкушително акварелно изкуство. Включва следните характеристики:

  1. Флорален Дизайн с Акварелен Докосване: Изящното флорално изкуство е създадено със страст и изразителност, за да придаде на вашия смартфон уникален стил и изтънчена естетика. Великолепните акварелни нюанси придават на калъфа изисканост и оригиналност.
  2. Двуслоен Дизайн с Висока Еластичност: Калъфът съчетава TPU (термопластичен полиуретан) и PC (поликарбонат) материали, предоставяйки изключителна устойчивост на удари и изтънчена еластичност. Вашият смартфон е обгърнат в дишаща и защитена обвивка.
  3. Мек Вътрешен Материал: Вътрешният слой на калъфа е изработен с нежен материал, който предпазва вашето устройство от надрасквания и нежелани следи.
  4. Защита на Камерата: Кейсът разполага с издигнат ръб около камерата, който предпазва обектива от директен контакт с повърхности и предпазва от нежелани драскотини.
  5. 360-градусов Пълноцветен Печат: Ние вярваме, че красотата трябва да бъде видима от всяко ъгълче. Затова кейсът притежава360-градусов пълноцветен печат, който прави калъфа ни изумително красив и отпред и отзад.
  6. Перфектна Защита на Екрана и Пълна Защита:  360° пълната защита предоставя общо покритие на вашия смартфон.

Изберете кейс за Iphone 11 Pro Max Devia и обогатете стила на вашето устройство с несравнима красота и защита. Нека технологията и изкуството се обединят в едно във вашата ръка!

За директна поръчка моля онлайн чата на магазина ни или позвънете на телефон 0893 273 537.

Поръчки направени до 16 часа в работен ден се изпращат на същия ден.

Виж другите ни предложения за Iphone 11 Pro Max.

Цвят

Марка

Калъфи за

Apple iPhone 11 Pro Max