-20%
,

Кейс за Iphone Xs Max


*Две отделни части за Максимална Защита

*Уникален Дизайн и Устойчивост на Удари

*Защита за Дисплея и Неизбежни Падания

*Стабилност и Лесен Достъп

лв.12.00 лв.15.00

Кейс за Iphone Xs Max e удароустойчив хибриден калъф, създаден със стремеж към перфектна защита и функционалност. Този калъф е:

  1. Две отделни части за Максимална Защита: Изработен от две отделни части – силиконова основа и здрава външна PC част. Комбинират своите сили, за да предложат висок клас защита на вашето мобилно устройство.
  2. Уникален Дизайн и Устойчивост на Удари: Калъфът разполага със специален дизайн. Той не само придава уникален външен вид, но и осигурява изключителна устойчивост на удари. предпазва телефона ви от повреди при падане.
  3. Защита за Дисплея и Неизбежни Падания: Ръбовете на калъфа са вдигнати над дисплея, осигурявайки защита дори при изправено поставяне на устройството. Това предпазва дисплея от надрасквания и удари.
  4. Стабилност и Лесен Достъп: Материалът на кейса не се плъзга и осигурява стабилност на вашето устройство в ръката ви. Освен това, калъфът предоставя лесен достъп до всички бутони и портове, за да можете свободно да използвате вашето устройство без пречки.

С кейс за Iphone Xs Max, вашето мобилно устройство е в безопасни ръце, готово да издържи на всяко предизвикателство на ежедневието.

За директна поръчка моля онлайн чата на магазина ни или позвънете на телефон 0893 273 537.

Поръчки направени до 16 часа в работен ден се изпращат на същия ден.

Виж останалите ни предложения за Iphone Xs Max.

Цвят

Калъфи за

Apple iPhone Xs Max