-33%
,

Кейс за Xiaomi Mi Note 10 lite


* Висококачествен и уникален калъф с плъзгащ протектор за камера

* Защитава вашия телефон от надраскване, мръсотия и удари

* Прецизни отвори на калъфа за, позволяващи достъп до всички контроли и функции на телефона

* Изработен от издръжлив материал, устойчив на плъзгане и луксозен

лв.10.00 лв.15.00

Кейс за Xiaomi Mi Note 10 lite е висококачествен и уникален калъф, който не само предоставя елегантен външен вид, но и осигурява надеждна защита за вашия телефон. С неговите характеристики, вие ще получите:

  1. Плъзгащ Протектор за Камера: Иновативният дизайн на калъфа включва плъзгащ протектор за камерата. Той осигурява допълнителна защита и предотвратява драскотини и увреждания на обектива.
  2. Защита от Надрасквания, Мръсотия и Удари: Калъфът е проектиран да защитава вашия телефон от всякакви видове повреди, включително надрасквания, мръсотия и удари. Това го прави идеален за ежедневна употреба.
  3. Прецизни Отвори за Достъп до Контроли и Функции: Калъфът разполага с прецизно изработени отвори. Те позволяват лесен достъп до всички контроли и функции на вашия телефон, без да е необходимо да го премахвате.
  4. Издръжлив Материал, Устойчив на Плъзгане и Луксозен Външен Вид: Изработен от висококачествен материал. Калъфът е издръжлив и устойчив на плъзгане, като същевременно предлага луксозен външен вид, който ще впечатли всички около вас.

С кейс за Xiaomi Mi Note 10 lite, вашето устройство е в безопасни ръце и винаги е готово да се присъедини към вашия стилове и активен начин на живот.

За директна поръчка моля онлайн чата на магазина ни или позвънете на телефон 0893 273 537.

Поръчки направени до 16 часа в работен ден се изпращат на същия ден.

Виж останалите предложения за Xiaomi Mi Note 10 lite. 

Цвят

Калъфи за

Xiaomi Mi Note 10 Lite