,

Кейс за Xiaomi Mi 11 Ultra


* Двойна Конструкция за Максимална Защита

*Защита на Дисплея

*Анти-Плъзгащ Материал

*Лесен Достъп до Бутони и Портове

лв.10.00

Удароустойчив хибриден кейс за Xiaomi Mi11 Ultra е създаден с една цел – да предоставят висок клас защита, уникален дизайн и надеждна устойчивост на удари. Ето ключовите характеристики на този кейс:

  1. Двойна Конструкция за Максимална Защита: Кейсът се състои от две отделни части – мека силиконова основа и здрава външна PC част. Тази комбинация предоставя висококачествена защита за вашето устройство.
  2. Защита на Дисплея: Ръбовете на калъфа са подигнати над самия дисплей. Така той предпазва екрана от допир с повърхности и го запазва чист и цял.
  3. Анти-Плъзгащ Материал: Материалът на кейса не се плъзга. Oсигурява стабилност и сигурност на вашето устройство, когато го държите в ръката си.
  4. Лесен Достъп до Бутони и Портове: Кейсът е проектиран така, че да предоставя лесен достъп до всички бутони и портове на вашия смартфон.

С удароустойчивят хибриден кейс за Xiaomi Mi11 Ultra вие не само защитавате вашето устройство, но и добавяте стил и индивидуалност към него. Независимо дали сте на път или на работа, този калъф е надежден спътник.

За директна поръчка моля онлайн чата на магазина ни или позвънете на телефон 0893 273 537.

Поръчки направени до 16 часа в работен ден се изпращат на същия ден.

Виж останалите ни предложения за Xiaomi Mi 11 Ultra.

Цвят

Калъфи за

Xiaomi Mi 11 Ultra