,

Myphone Halo Easy – Мобилен Телефон (червен)

Myphone

myPhone Halo Easy е класически телефон с цветен, лесен за четене 1.77-инчов дисплей, големи бутони с подсветка и дълготрайна батерия. С него говоренето е по-лесно. Всичко това с българско меню и 24 месеца гаранция.

Категории Мобилни устройства
Група Телефони myPhone
Модел телефон Halo Easy
Марка myPhone
Каталожен номер 4259
Баркод 5902052866632
Цвят Черен
Вътрешна памет 4 MB
Външна памет Micro SD (до 32 GB)
Размер на екрана (inch) 1.77
Резолюция 128 x 160
Камера 0.3 MP основна
Мрежови връзки 2G, Bluetooth
Батерия Li-ion 1000 mAh
Тегло 0.17 kg
Размер на опаковката 11.5 x 6 x 8 cm
Интерес Технологии
Гаранция 24 месеца

 

лв.54.99

myPhone Halo Easy е класически телефон с цветен, лесен за четене 1.77-инчов дисплей, големи бутони с подсветка и дълготрайна батерия. С него говоренето е по-лесно. Всичко това с българско меню и 24 месеца гаранция.

Ясен дисплей

myPhone Halo Easy има цветен екран с големи, лесни за четене и удобни за окото шрифтове. В същото време е компактен и изключително удобен – тежи само 70 g.

Удобни бутони

Този модел има големи клавиши с подсветка, както и програмируем SOS бутон с опция за бързо набиране на номер. Той осигурява допълнително усещане за сигурност в случай на неочаквани ситуации.

Батерия с голям капацитет

Телефонът е със сменяема, голяма батерия с издръжливост до 10 дни работа в режим на готовност или до 4 часа непрекъснато говорене. Сега вече можете да чуете цялата фамилия в един ден.

Страхотем мобилен телефон за деца или възрастни хора, които нямат нужда или възможност да се ровят с часове в интернет. Този телефон е избавление за много от подрастващите деца, които имат шанс да получат по-добро детство, само защото НЯМАТ СМАРТФОН. И тъй като връзката помежду ни все пак е много важна и полезна, този телефон е Вашият избор! Вижте всички наши нови телефони на следния адрес, или ни посетете във физическият ни магазин в град Стара Загора, на адрес бул. Митрополит Методий Кусев 41.

Марка

Цвят

Размер на екрана

1.77''

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Myphone Halo Easy – Мобилен Телефон (червен)”

There are no reviews yet.