,

Преносима батерия 5000 mAh Canyon PB-54

Canyon

Ако често използвате различни джаджи в ежедневието си, знаете колко бързо се изтощават батериите им. Тази супер компактна преносима външна батерия на Canyon ви помага да разрешите проблема, при това заема съвсем малко място в чантата ви или на работното място. Устройството е с дебелина само 115 mm. Разполага с дигитален дисплей, показващ нивото на заряд, и с два входни порта за зареждане – Micro-USB и Type-C. Технологията Smart IC позволява зареждане на всяко устройство възможно най-бързо, без поява на прегряване. Смарт чип определя оптималния ампераж на всяко свързано устройство. Напълно заредена батерия ще е достатъчна за 1-2 зареждания на средностатистически смартфон. Дизайнът на батерията ще впечатли всеки, който харeсва стилни и качествени джаджи.

лв.27.99

Изчистване

Преносима батерия 5000 mAh Canyon PB-54

Преносима батерия 5000 mAh Canyon PB-54 е тук за да задоволи нуждите Ви от резервен заряд за вашето мобилно устройство по всяко време и на всяко място.

Батерията автоматично открива вида на зарежданото устройство и регулира изходния ток в зависимост от специфичните изисквания на устройството. Тази технология помага да се увеличи скоростта на зареждане и да се избегне намаляване на производителността по време на процеса.

Smart IC: Оптимизиране на напрежението на устройството

Защо отнема повече време, за да заредите смартфона си от един източник, и по-малко – от друг? Това е така, защото всеки смартфон има свои специфични изисквания, които може да не съвпадат с параметрите на източника на зареждане. Технологията Canyon Smart IC открива стойностите на напрежението на вашето устройство и ви позволява да го зареждате възможно най -бързо. Винаги!

Smart IC: Определяне капацитета на кабела

Качеството на вашия кабел за зареждане може да бъде от решаващо значение. Некачествените кабели причиняват загуба на заряд, ниска скорост при зареждане и прегряване на вашето устройство. Технологията Canyon Smart IC идентифицира възможностите на кабела и автоматично коригира процеса на зареждане.

6 Нива на защита

Външната батерия на CANYON има най -високото ниво на защита от презареждане, свръхразреждане, късо съединение, входящ и изходящ свръхток, както и от висока температура.

 

Спецификации

ЦВЕТОВЕ
CNE-CPBP5B Черен/бял
СПЕЦИФИКАЦИИ
Описание на продукта Външна батерия с дигитален дисплей Micro / USB-C
Капацитет на батерията 5000 mAh
Входящо напрежение(Max) 5V
Входящ ток (max) 2A
Изходящо напрежение DC 5V
Изходящ ток 2.1A
Брой USB портове 1
Управление на максималния ток Smart IC технология
Вид батерия Литиево-полимерна
Функция за преминаване през зареждане Налична
ГАРАНЦИЯ
Наличие на гаранция Да
Критерии за валидиране на гаранцията Сериен номер
Тип опаковка Ритейл
Гаранционен срок 24 месеца
Допълнителна информация за гаранцията Гаранция на батерията – 6 месеца
РАЗМЕРИ
Дължина 115 mm
Ширина 50 mm
Височина 12 mm
Код: Няма Категории: ,
Цвят

,

Марка

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Преносима батерия 5000 mAh Canyon PB-54”

There are no reviews yet.