,

Гейминг мишка Razer – Naga X

Razer

Независимо дали играете герой “танк”, съпорт или DPS, винаги бъдете готови за нападение с Razer Naga X – ергономична MMO игрална мишка с 16 програмируеми бутона. Направена по-лека и въоръжена с още по-добри функции, време е да се насочите към най-доброто в индустрията.

ВСИЧКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категории Гейминг
Гейминг периферия
Mишки
Марка Razer
Вид продукт Гейминг, Жични, Оптични
Резолюция на сензора 18 000 DPI
Подсветка RGB
Захват Claw, Palm
Брой бутони 16
Живот на суичовете до 70 млн. клика
Ергономичност За дясна ръка
Тип сензор Оптичен
Тип на свързване С кабел
Цвят Черен
Подходящ за За геймъри
Тема Razer
Интерес Гейминг
Размер на продукта 11.89 x 4.32 x 7.48 cm
Каталожен номер RZ01-03590100-R3M1
Баркод 8886419333159
Тегло 0.109 kg
Гаранция 24 месеца
Размер на опаковката 9.9 x 15.5 x 5.1 cm

лв.180.00

ВЗЕМИ БЪРЗО И ЛЕСНО
купи на изплащане
6 x 32.68 лв.

Независимо дали играете герой “танк”, съпорт или DPS, винаги бъдете готови за нападение с Razer Naga X – ергономична MMO игрална мишка с 16 програмируеми бутона. Направена по-лека и въоръжена с още по-добри функции, време е да се насочите към най-доброто в индустрията.

16 програмируеми бутони

Притежавайте по-голям арсенал от команди на една ръка разстояние, като картографирате основни клавишни комбинации или макроси чрез Razer Synapse 3 и използвайте разширената му функция – Razer ™ HyperShift, за да удвоите входовете си с вторичен профил на бутон, който може да се превключва с натискане на клавиш.

Naga X

Направена за всеки ММО

Заемете превъзходство над конкурентите и овладейте ротациите си с тези препоръчани конфигурации на бутоните.

Ергономичен дизайн

С тегло 40% по-малко от Razer Naga Trinity, по-леката, ергономична форма на Razer Naga X кара всяко скролване да се прави без усилие. Препоръчана за геймъри със средни до големи ръце, тази MMO игрална мишка е най-подходяща за тези, които предпочитат claw или palm стилове на захвата.

Naga X

2-ра генерация Razer оптични суичове

Подобрена с по-голяма тактилна обратна връзка, всяко щракване сега се усеща и звучи по-удовлетворяващо – задейства се чрез инфрачервен светлинен лъч за водещо в индустрията време за реакция от 0.2 ms. Тъй като тази форма на задействане вече не изисква традиционен физически контакт, тя премахва необходимостта от забавяне на дебюнса и никога не задейства непреднамерени кликвания, като ви дава по-близък контрол и безупречно изпълнение.

RAZER™ 5G оптичен сензор

Проектиран с 99.4% точност на проследяване, сензорът на тази MMO игрална мишка също така дава възможност за подобрено ниво на прецизност, тъй като може да се калибрира чрез Razer Synapse чрез задаване на предварително дефиниран или персонализиран профил на повърхността на мишката.

Naga X

Начин на свързване

С кабел

Цвят

Марка

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Гейминг мишка Razer – Naga X”

There are no reviews yet.