, ,

Realme X3 – Оригинален заден панел


Realme X3 – Оригинален заден панел е част, която често бива счупвана от потребителите на марката и лесно може да бъде заменена с нова. Така ще върнете вида на телефона, във вида му като нов.

Ако не можете да се справите сами със смяната на този заден панел за Realme X3, ние предлагаме богат набор от сервизни услуги по ремонт на смартфони, сервиз за лаптопи и компютри, поправка на таблети.

Наши сервизни техници ще извършат подмяната на този и всеки друг капак за Вас с прецизност и внимание.

Освен задни панели за смартфони, ние сме вносител на оригинални дисплеи, батерии, захранващи платки, лентови кабели, стъкло за камера, стъкло за дисплей, слушалка-говорител и други резервни части за телефони и таблети.

лв.23.90

Изчистване

Realme X3 – Оригинален заден панел е част, която често бива счупвана от потребителите на марката. Задния капак лесно може да бъде заменен с нова. Така ще върнете вида на телефона, във вида му като нов.

Ако не можете да се справите сами със смяната на този заден панел за Realme X3, ние предлагаме богат набор от сервизни услуги.

Някои от тях са:  ремонт на смартфони, сервиз за лаптопи и компютри, поправка на таблети.

Наши сервизни техници ще извършат подмяната на този и всеки друг заден капак за Вас с прецизност и внимание.

Освен задни панели за смартфони, ние сме вносител на дисплеи, батерии, захранващи платки, лентови кабели, стъкло за камера, стъкло за дисплей, слушалка-говорител и други резервни части за телефони и таблети.

Цвят

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Realme X3 – Оригинален заден панел”

There are no reviews yet.