, ,

Samsung Galaxy S20 Ultra – Оригинален заден панел


Samsung Galaxy S20 Ultra – Оригинален заден панел е част, която често бива счупвана от потребителите на марката и лесно може да бъде заменена с нова. Така ще върнете вида на телефона, във вида му като нов.

Ако не можете да се справите сами със смяната на този заден панел за Samsung Galaxy S20 Ultra , ние предлагаме богат набор от сервизни услуги по ремонт на смартфонисервиз за лаптопи и компютри, поправка на таблети.

Наши сервизни техници ще извършат подмяната на този и всеки друг капак за Вас с прецизност и внимание.

Освен задни панели за смартфони, ние сме вносител на оригинални дисплеибатериизахранващи платкилентови кабелистъкло за камерастъкло за дисплейслушалка-говорител и други резервни части за телефони и таблети.

лв.37.99

Изчистване

Samsung Galaxy S20 Ultra – Оригинален заден панел е част, която често бива счупвана от потребителите и може да бъде заменена с нова. Така ще върнете вида на телефона, във вида му като нов.

Ако не можете да се справите със смяната на този заден панел за Samsung Galaxy S20 Ultra , предлагаме богат набор от сервизни услуги. Ремонт на смартфонисервиз за лаптопи и компютри и поправка на таблети.

Наши сервизни техници ще извършат подмяната на този и всеки друг капак за Вас с прецизност и внимание.

Освен задни панели за смартфони, ние сме вносител на оригинални дисплеибатериизахранващи платки. Още лентови кабелистъкло за камерастъкло за дисплейслушалка-говорител и други резервни части за телефони и таблети.

Цвят

,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Samsung Galaxy S20 Ultra – Оригинален заден панел”

There are no reviews yet.