, ,

Samsung Galaxy S21 Plus – Оригинален заден панел

Availability:

Изчерпан


Samsung Galaxy S21 Plus – Оригинален заден панел е част, която често бива счупвана от потребителите на марката и лесно може да бъде заменена с нова. Така ще върнете вида на телефона, във вида му като нов.

Ако не можете да се справите сами със смяната на този заден панел за Samsung Galaxy S21 Plus , ние предлагаме богат набор от сервизни услуги по ремонт на смартфонисервиз за лаптопи и компютри, поправка на таблети.

Наши сервизни техници ще извършат подмяната на този и всеки друг капак за Вас с прецизност и внимание.

Освен задни панели за смартфони, ние сме вносител на оригинални дисплеибатериизахранващи платкилентови кабелистъкло за камерастъкло за дисплейслушалка-говорител и други резервни части за телефони и таблети.

В момента този артикул не е наличен.

Samsung Galaxy S21 Plus – Оригинален заден панел е част, която често бива счупвана от потребителите и може да бъде заменена с нова. Така ще върнете вида на телефона, във вида му като нов.

Ако не можете да се справите със смяната на този заден панел за Samsung Galaxy S21 Plus, предлагаме богат набор от сервизни услуги. Ремонт на смартфонисервиз за лаптопи и компютри и поправка на таблети.

Наши сервизни техници ще извършат подмяната на този и всеки друг капак за Вас с прецизност и внимание.

Освен задни панели за смартфони, ние сме вносител на оригинални дисплеибатериизахранващи платки. Още лентови кабелистъкло за камерастъкло за дисплейслушалка-говорител и други резервни части за телефони и таблети.

Цвят

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Samsung Galaxy S21 Plus – Оригинален заден панел”

There are no reviews yet.