,

Silicon Power A55, 2.5″, SATA3 – 256GB SSD

Silicon power

• Капацитет: 265 GB
• Скорост на четене: до 550MB/s
• Скорост на писане: до 450MB/s
• MTBF:   1,500,000 ч.
• Дебелина: 7мм
• Размери: 100.0 X 69.9 X 7.0 мм
• Тегло: 63g

лв.47.00

Silicon Power A55, 2.5″, SATA3 – 256GB SSD e висококачествен продукт за бюджетните сред нас. Този диск е позициониран като един от най-рентабилните SSD модели. Със своя усъвършенстван интерфейс SATA III 6Gb/s и достъпна цена, сега можете лесно да надстроите стария си компютър, без да харчите цяло състояние.

Времето е пари! Не го губете

Времето е пари! Не го губете

Все още губите ценно време, докато зареждате компютъра си или зареждате приложения? Тогава е време да се отървете от стария си твърд диск и да преминете към SSD. Захранван от SATA III 6Gb/s интерфейс, Ace A55 е в състояние да стартира вашия компютър или да стартира приложения в рамките на секунди.

Лесно надграждане

Надграждане, лесно като 1-2-3

Надграждането на вашия компютър е лесно – не е нужно да сте специалист по технологиите, за да го направите. Просто следвайте тези три лесни стъпки:
Стъпка 1. Архивирайте вашите данни на друго устройство за съхранение
Стъпка 2. Премахнете стария твърд диск от вашия компютър
Стъпка 3. Поставете A55 във вашия компютър.

Ace A55 Издръжливост и производителност

Издръжливост и производителност

Оборудван с оригинален контролер и 3D NAND флаш, Silicon Power A55 може не само да гарантира стабилност и издръжливост. Освен това осигурява изключителна производителност, която позволява 10-секундно бързо зареждане, по-кратко време за зареждане на приложения и по-висока скорост на предаване на данни. Независимо дали сърфирате в мрежата, гледате филм или трябва да се справяте с документи, Silicon Power A55 ще ви осигури гладко изживяване без забавяне.

Управление на лоши блокове (BBM)

Управление на лоши блокове (BBM)

Механизъм за управление на лоши блокове (BBM) работи за да избегне съхранението в тези блокове и да елиминира грешките при достъпа. И дори ако възникнат грешки в нови блокове по време на изтриване, този механизъм може да премести данните в други ефективни блокове, за да предотврати загуба на данни в резултат на неуспешно изтриване.

560MB/s, 530MB/s

Лек и УМЕН

A55 е един от най-леките и тънки SSD дискове от този вид, но е устойчив на удари и вибрации, защото не съдържа движещи се части. Оборудван със система за наблюдение SMART и технология ECC (код за коригиране на грешки), той също така обещава по-висока безопасност при предаване на данни.

Вътрешна технология за автоматично копиране

Вътрешна технология за автоматично копиране

Технологията за автоматично копиране на Silicon Power позволява операции по автоматично копиране от SLC кеша към 3D NAND Flash вътре в NAND без използване на контролера или DDR. Това поддържа по-висока ефективност чрез намаляване на натоварването на контролера и DRAM.

SSD Health Monitor - SP Toolbox

Безплатно изтегляне на SSD Health Monitor – SP Toolbox

Наблюдавайте лесно здравето на вашия нов SSD със софтуера за безплатно изтегляне – SP Toolbox. Изпълнете тестове за производителност на A55, получете обща оценка на функциите или проверете подробна информация за вашето устройство, включително използвано пространство, температура на устройството, общо записани байтове и много други.

ТЕХНИЧЕСКИ ДЕТАЙЛИ
ПРОИЗВОДИТЕЛ SILICON POWER
МОДЕЛ
БАРКОД 4712702659115
ГАРАНЦИЯ 36 месеца
ФОРМ ФАКТОР 2.5 инча
КАПАЦИТЕТ 256 GB
ИНТЕРФЕЙС SATA III
СКОРОСТ ПРИ ЧЕТЕНЕ (MB/S) 550
СКОРОСТ ПРИ ЗАПИС (MB/S) 450
ТИП ПАМЕТ TLC
РАЗМЕРИ (ММ) 100 х 69.85 х 7
ЦВЯТ Черен
Марка

Капацитет

256GB

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Silicon Power A55, 2.5″, SATA3 – 256GB SSD”

There are no reviews yet.