,

Силиконов гръб за Xiaomi Redmi Note 9


*Предпазен Борд Около Камерата

*Лесен Достъп до Бутони

*Максимална Защита

*Устойчив на Плъзгане

лв.10.00

Силиконов гръб за Xiaomi Redmi Note 9 представлява перфектното съчетание на издръжливост и функционалност. Той  предоставя максимална защита за вашия телефон. Ключовите характеристики включват:

  1. Предпазен Борд Около Камерата: Гърбът предлага защитен борд около камерата, осигурявайки допълнителна защита за тази чувствителна част от устройството.
  2. Лесен Достъп до Бутони: Дизайнът на гърба е така съобразен, че осигурява лесен достъп до всички бутони на телефона, без да ограничава функционалността им.
  3. Максимална Защита: Изработен от издръжлив материал, който е устойчив на надрасквания, мръсотия и удари, калъфът предпазва вашия телефон от всеки ежедневен риск.
  4. Устойчив на Плъзгане: Материалът, използван за гърба, не само предоставя защита, но също така е устойчив на плъзгане, като осигурява стабилност и сигурност при държане на телефона.

Със силиконов гръб за Xiaomi Redmi Note 9 вие получавате не само защита, но и функционалност. Те са специално разработени, за да отговорят на вашите нужди и да осигурят дълготрайна защита за вашето устройство.

За директна поръчка моля онлайн чата на магазина ни или позвънете на телефон 0893 273 537.

Поръчки направени до 16 часа в работен ден се изпращат на същия ден.

Виж останалите предложения за Xiaomi Redmi Note 9.

Цвят

Калъфи за

Xiaomi RedMi Note 9