,

Силиконов калъф за iPhone 15 Plus NORDIC Crystal Clear

NORDIC

* Висококачествен силикон устойчив на пожълтяване.
* Отвори към всички портове на телефона.
* Бутоните на смартфона са покрити.
* Наличен е защитен борд около камерата.
* Оптимална прозрачност на материала.
* Дебелина на калъфа 2мм.

лв.10.00

редставяме ви нашия уникален силиконов калъф за iPhone 15 Plus, който изпъква с няколко ключови характеристики, гарантиращи най-добрата защита и удоволствие от използването на вашия смартфон:

  1. Изключително Качество и Устойчивост на Пожълтяване: Висококачествената силиконова обвивка е проектирана със специално внимание към детайлите. Изключително устойчива на пожълтяване, гарантирайки, че тя ще запази своята привлекателна визия след дълги периоди на употреба.
  2. Пълен Достъп до Портовете: Със своите точно изрязани отвори, нашият калъф осигурява неограничен достъп до всички портове на вашия телефон. Няма нужда да махате калъфа, за да използвате зарядното устройство, слушалките или други аксесоари.
  3. Покрити Бутони: Бутоните на вашия смартфон са напълно покрити и защитени, като в същото време запазват лесния и удобен достъп до тях.
  4. Защитен Борд за Камерата: Калъфът разполага с иновативен защитен борд около камерата. Той предпазва вашия обектив от надрасквания и удари, осигурявайки кристално ясни снимки всеки път.
  5. Оптимална Прозрачност: Създаден е с материал, който предлага оптимална прозрачност.
  6. Изключително Тънък и Лек Дизайн: С дебелина от само 2мм, калъфът няма да налага ненужен обем или тегло на вашия телефон.

Този силиконов калъф за Iphone 15 Plus не е просто аксесоар, той е перфектното съчетание на стил, защита и функционалност, което ви позволява да се наслаждавате на вашия смартфон без никакви грижи.

За директна поръчка моля онлайн чата на магазина ни или позвънете на телефон 0893 273 537.

Поръчки направени до 16 часа в работен ден се изпращат на същия ден.

Виж останалите ни предложения за Iphone 15 Plus.

 

Цвят

Марка

Калъфи за

Apple iPhone 15 Plus