,

Силиконов калъф за Xiaomi Redmi Note 9


*Почти Невидима Грапава Структура

*Защита на Мобилното Устройство и Бутони

*Закачлив Дизайн

 

лв.10.00

Силиконов калъф за Xiaomi Redmi Note 9 представлява перфектната комбинация от иновативен дизайн и надеждна защита. С особено внимание към детайлите, той предлага следните характеристики:

  1. Почти Невидима Грапава Структура: Вътрешната част на калъфа притежава почти невидима специална грапава структура. Тя предотвратява залепването на калъфа към задната част на телефона. Това позволява на телефона да диша и предотвратява образуването на неприятни въздушни джобчета.
  2. Защита на Мобилното Устройство и Бутони: Този калъф предпазва мобилното устройство и бутоните му от драскотини, замърсявания и други външни фактори. Той осигурява дискретна, но мощна защита за вашето устройство.
  3. Закачлив Дизайн: Освен функционалността, калъфът предлага и изящен, закачлив дизайн, който добавя индивидуалност на вашето устройство, без да компрометира на защитата.

Със силиконов калъф за Xiaomi Redmi Note 9 вие получавате не само защита, но и иновативен подход към дизайна, който осигурява дискретна, но мощна защита за вашето устройство.

За директна поръчка моля онлайн чата на магазина ни или позвънете на телефон 0893 273 537.

Поръчки направени до 16 часа в работен ден се изпращат на същия ден.

Виж останалите предложения за Xiaomi Redmi Note 9.

Цвят

Калъфи за

Xiaomi RedMi Note 9