-17%
,

Силиконов кейс за Xiaomi Redmi Note 9


*Висококачествен Материал

*Гъвкав и Лек

*Предпазване на Мобилното Устройство

*Защита на Бутоните

лв.10.00 лв.11.99

Силиконов кейс за Xiaomi Redmi Note 9 e изработен с най-висококачествени материали, за да осигури максимална защита и комфорт при използване. Ето ключовите характеристики:

  1. Висококачествен Материал: Кейсът е от висококачествени материали, които са издръжливи и надеждни. Това гарантира, че калъфът предоставя дълготрайна защита на вашето мобилно устройство.
  2. Гъвкав и Лек: Кейсът е гъвкав и лек, което го прави удобен за носене и използване. Той не удебелява устройството ви и осигурява приятно усещане при докосване.
  3. Предпазване на Мобилното Устройство: Кейсът предпазва вашето мобилно устройство от надрасквания, замърсявания и други повреждения. Те са като надежден щит, грижещ се за съхранението на вашето устройство.
  4. Защита на Бутоните: Кейсът също предпазва бутоните на вашето устройство от надрасквания и повреди. Това осигурява непрекъснато и гладко функциониране на всички бутони.

Със силиконов кейс за Xiaomi Redmi Note 9 , вие не само добавяте слой на защита към вашето устройство, но и избирате качество и удобство.

За директна поръчка моля онлайн чата на магазина ни или позвънете на телефон 0893 273 537.

Поръчки направени до 16 часа в работен ден се изпращат на същия ден.

Виж останалите предложения за Xiaomi Redmi Note 9.

Цвят

Калъфи за

Xiaomi RedMi Note 9