-28%
,

Удароустойчив гръб за Xiaomi Redmi Note 9


*Двойна Защита

*Метална Ринг Стойка

*Защита на Дисплея

*Устойчив и Стабилен Материал

*Лесен Достъп до Бутони и Портове

лв.18.00 лв.25.00

Удароустойчив гръб за Xiaomi Redmi Note 9 с метална ринг стойка e създаден, за да предоставят върховна защита и функционалност на вашия телефон. Този гръб се отличават по следните характеристики:

  1. Двойна Защита: Изработени от две отделни части – силиконова основа, подсилена от здрава външна PC част. Тази комбинация предлага висок клас защита, устойчивост на удари и предпазва вашето устройство от повреди.
  2. Метална Ринг Стойка: Вградената метална ринг стойка въртяща се на 360° предоставя удобство за гледане на медия и поставяне на устройството в удобна позиция.
  3. Защита на Дисплея: Ръбовете на гърба са повдигнати над самия дисплей, предпазвайки го от надрасквания и удари при поставяне лицево надолу.
  4. Устойчив и Стабилен Материал: Материалът не се плъзга, предоставяйки стабилност на телефона в ръката и предпазвайки го от случайно изплъзване.
  5. Лесен Достъп до Бутони и Портове: Гърбът е проектиран така, че осигурява лесен достъп до всички бутони и портове.

Удароустойчив гръб за Xiaomi Redmi Note 9 представлява комбинация от висококачествена защита и удобство, гарантирайки ненадмината защита и функционалност.

За директна поръчка моля онлайн чата на магазина ни или позвънете на телефон 0893 273 537.

Поръчки направени до 16 часа в работен ден се изпращат на същия ден.

Виж останалите предложения за Xiaomi Redmi Note 9.

Цвят

Калъфи за

Xiaomi RedMi Note 9