,

Удароустойчив кейс за Xiaomi Mi Note 10 lite


* Висококачествен и уникален калъф с плъзгащ протектор за камера

* Защитава вашия телефон от надраскване, мръсотия и удари

* Прецизни отвори на калъфа за, позволяващи достъп до всички контроли и функции на телефона

* Изработен от издръжлив материал, устойчив на плъзгане и луксозен

лв.10.00

Удароустойчив кейс за Xiaomi Mi Note 10 lite е висококачествен и уникален калъф. Той е  създаден с единствена цел – да осигури най-добрата защита за вашия телефон. Калъфът не прави компромиси със стила и удобството. Разполага със следните характеристики:

  1. Плъзгащ Протектор за Камера: Вграденият плъзгащ протектор за камерата осигурява надеждна защита. Като предпазва обектива от надрасквания и увреждания, без да се отклонява от стилния дизайн на калъфа.
  2. Многопластова Защита: Калъфът е проектиран да предпазва вашия телефон от всякакви повреди, включително надрасквания, мръсотия и удари, като осигуряват пълна защита във всяка ситуация.
  3. Прецизни Отвори за Достъп до Всички Функции: Калъфът е снабден с прецизно изработени отвори, които позволяват лесен достъп до всички контроли и функции на вашия телефон, без да е необходимо да го премахвате.
  4. Издръжлив и Луксозен Материал: Изработен от висококачествен и устойчив на плъзгане материал. Калъфът предлага не само надеждна защита, но и луксозен външен вид. Той подчертава стила и елегантността на вашия телефон.

С удароустойчив кейс за Xiaomi Mi Note 10 lite вие получавате перфектната комбинация от стил, защита и функционалност, която ви е необходима за вашето мобилно устройство.

За директна поръчка моля онлайн чата на магазина ни или позвънете на телефон 0893 273 537.

Поръчки направени до 16 часа в работен ден се изпращат на същия ден.

Виж останалите предложения за Xiaomi Mi Note 10 lite. 

Цвят

Калъфи за

Xiaomi Mi Note 10 Lite