,

ЗАДЕН КАПАК Samsung Galaxy S9 Plus със стъкло за камера

Availability:

Изчерпан


Освен продажба на множество налични задни панели за телефони, предлагаме и собствен сервиз, с квалифицирани техници, които да заменят всяка част по вашето устройство. Ако ви трябват сервизни услуги по замяна на заден панел на телефон, можете да се обърнете към нас чрез телефоните ни за връзка или директно през чата в онлайн магазина ни.

В момента този артикул не е наличен.

Заден капак за Samsung Galaxy S9 Plus , задни капаци всички цветове за модела. Заден капак за Samsung Galaxy S9 Plus се предлага в  черно и синьо. За да смените този капак ви е необходима помощта на сервиз, капака се нагрява със специален уред за да се отлепи, след което се поставя новия. Digitalen.bg използва услугите на собствени сервизи и може да подмени всеки заден панел за Вас. Ако решите да използвате услугите на наш сервиз, цената за смяната се добавя към цената на панела и се уточнява допълнително. Можете да се свържете с нас директно през онлайн чата ни!

Можете да ни намерите във физическият ни сервиз и магазин, намиращ се в град Стара Загора, бул. Митрополит Методий Кусев 41, с изглед на ул. Васил Левски.

Също така работим с всички куриерски фирми в страната и ремонтираме техника, изпратена ни от наши клиенти в цяла България.

Разгледай разнообразието от всички наши сервизни услуги от този линк.

Цвят

,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ЗАДЕН КАПАК Samsung Galaxy S9 Plus със стъкло за камера”

There are no reviews yet.