Ремонт, поддръжка и сглобяване на Mining rig

Какво е Майнинг риг?

Майнинг риг е най-просто обяснено, обикновен компютър с повече от една на брой видео карти. Обикновено цялата конфигурация е изградена върху специална стойка, подпомагаща охлаждането на видеокартите, които в общия случай са 6 или 8. Захранванията също са съобразени с броя и консумацията на видео картите и обикновено се разделят на два броя. Използва се дънна платка с 6 или повече pci-express слота, в които чрез качествени екстендъри да включим нужният брой видеокарти.

За какво служи този mining rig?

Машината служи за добив на криптовалути – печалба за обработка на транзакциите и защита на мрежата на определена криптовалута по избор. Има много фенове на пасивният доход (кой ли не го харесва), които се интересуват и се занимават с добив на криптовалути от доста години.

Как можем да сме Ви полезни?

Без значение дали сте начинаещ, който иска да закупи своят първи майнинг риг, да инвестира и да започне да получава пасивен доход, или пък сте напреднал, който има много машини, но няма време и възможност да ги поддържа сам, ние сме на среща!

С радост можем да Ви помогнем с цялостното изграждане на Mining rig, с неговата поддръжка, почистване, смяна на пасти и термо подложки на видео карти, флашване на биос на Видеокарти, Clock настройки за по-висок добив. Сглобяваме, настройваме и пускаме за Вас, машината започва да добива криптовалута във ваш собствен портфейл.

ПОЛУЧАВАТЕ ЕДИН ИЛИ МНОЖЕСТВО ВЕРНИ РАБОТНИЦИ, КОИТО РАБОТЯТ ЗА ВАС 24/7

За запитвания можете да ни пишете на онлайн чата или на вайбър тук: 0893 273 537

Виж още: Какво представлява крипто добива в детайли