Motorola скоро ще представи Razer 3 Leave a comment

Преди години продуктите на Mototrola се свързваха с иновативност и функционалност. Не беше далеч времето, когато сгъваемите телефони предизвикваха фурор във феновете на технологиите. Сред множеството брандове, се открояваха продуктите “Mototrola” и по-специално серията “Razer”, която беше синоним за продукт от най-висок клас. Но с излизането на смартфоните, някой компании, сред които и “Mototrola” загубиха от първоначалния си блясък. На сцената се появи Apple и направи революция на пазара.

Сега е време “Mototrola” да се опита да си върне от старата слава. Очаква се към 3 юни тази година да бъде представен новият продукт – “Razer 3” под кодовото име “Maven”. При това говорим за сгъваем телефон. Нещо, което не се вижда много често в днешно време. За момента няма съвсем точни данни, но според информацията устройството ще бъде с ОС “Android” 12. Все още обаче се работи по крайния вариант на софтуера, защото засега не дава желаните очаквания.

Дисплей, камера и чип

Очаква се за телефон от висок клас, той да получи честота на опресняване от поне 120Hz. Не се знае обаче дали ще се затваря като предходния модел. Говори за приблизително 6,7-инчов вътрешен дисплей с разделителна способност 2400 x 1080 пиксела. Според изтеклите спецификации ще има 50 MP камера със “OmniVision” OV50A. За прецизната работа ще се  грижи новият топ процесор  “Snapdragon 8 Gen 1”, който тепърва започва да си пробива път във високия клас смартфони. Телефонът ще има две камери. Потребителите ще могат да запитват видео във формат 4K при 60 кадъра в секунда на задната и предната камера.

Освен това задната ще има възможност да записва и видео във забавен каданс при резолюция 1080p и 120 кадъра в секунда. Няма точна информация за външния дисплей и дали той ще се затваря по подобие на предишния модел. 

Батерия

Единствената неизвестна касае живота на батерията. Засега няма никаква информация за заряда й. Но все пак като се има предвид, че първият “Razer” имаше захранване от 2510 mAh, което в днешно време не е нищо, очакваме живота на батерията да е поне над 5000 mAh, за да може да поддържа високата честота на опресняване при дисплея. 

Памет

Важно е да споменем и за наличната памет. Потребителите ще могат да избират модели с 6GB, 8GB и 12GB RAM памет, а мястото за съхранение ще варира от 128GB до 512GB памет. Като новост се очаква телефона да бъде снабден с опцията “UWB”. Тя позволява да се проследяват определени устройства, а дори и да отключват автомобила, вместо стандартния ключ.

Лятото е времето, когато топ производителите анонсират новите си предложения, затова и очакваме от “Motorola” да ни изненадат с нещо ново и различно. А имайки предвид, че от компанията отдавна са загубили челните си места сред водещите производители, очакваме новият им продукт да грабне потребителското внимание.

Вашият коментар