“Motorola” подготвя първият смартфон с 200-мегапикселова камера Leave a comment

Някогашният гигант „Motorola“, който в момента е собственост на „Lenovo“, подготвя премиерата на новият си флагмант „Moto X30 Pro“ .Очаква се да бъде представен през следващият месец.

Все още няма сигурна информация за това какво ще представлява устройството. Предполага се обаче, че „Moto X30 Pro“ ще разполага с тройна камера, която ще има три отделни фокусни разстояния – 35 мм, 50 мм и 85 мм. Това е нетипично за подобно устроство. Освен това бъдещият флагман ще е първият от многото бъдещи устройства, които ще използват най-новият сензор за изображения.

Говорим за представеният преди няколко месеца „Samsung ISOCELL HP1 200MP “. Благодарение на него „Moto X30 Pro“ ще разполага с 50-мегапикселова камера с широкоъгълен обектив, един 12-мегапискелов телеобектив с двукратно оптично увеличение. Но най-впечатляваща ще е предната камера. Тя ще е първата по рода си 60-мегапикселова камера.

В духа на флагманите, устройството ще разполага с най-новият чип „Snapdragon 8+ Gen 1“ от „Qualcomm“. В допълнение ще има 6,7-инчов FHD + POLED дисплей с честота на опресняване 144 Hz и поддръжка на стандарта HDR10 +.

Вашият коментар