Най-сигурният браузър е Firefox Leave a comment

Постоянно от “Мozilla” развиват своите уеб базирани технологии с отворен код. Сред множеството приложения безспорен лидер е браузърът “Firefox”, но компанията притежава не само собствена “VPN” услуга, а и приложението “Pocket”.

Последното е идеалното средство за запазването на интересни и любими сайтове и статии, които може да четете винаги и без досадни реклами или допълнителни картинки.

Но най-голямо внимание компанията обръща на браузъра си “Firefox”. С чести и постоянни актуализации, той постепенно се превърна в един от най-сигурните браузъри на света. С пълна защита, “Firefox” дава най-доброто за “Windows” и “Mac” потребителите.

А именно неприкосновенността на личните данни на потребителя е сред топ приоритети на компанията. По този начин тракерите не могат да проследят поведението на потребителите по време на интернет сърфирането. Защитават ги от досадното изскачане на вечно дразнещите реклами.

С интеграция на функцията “Total Cookie Protection”, вече се осигурява защита от следене на онлайн активността от досадните бисквитки. По този начин се ограничава количеството информация, която се събира от трети лица, в т.ч и рекламодатели за фирмени цени.

Макар, че функцията съществува вече няколко месеца, тя изискваше потребителите да я активират ръчно. А в бъдеще тя ще е постоянно активирана по подразбиране.

Благодарение на тази актуализация и зачитане на личната сигурност на потребителите, “Мozilla” се надява, че ще увеличи допълнително пазарния си дял пред браузъри като “Google Chrome”.

Вашият коментар