„Nokia G11 Plus” идва с издръжлива батерия и голям екран Leave a comment

   Компанията “HMD Global” представи ново устройство от портфолиото си. Става въпрос за бюджетният “Nokia G11 Plus.

Смартфонът разполага с 6,5-инчов HD+ дисплей с резолюция на екрана от “720 x 1600” пиксела. За безпроблемната работа на устройството се грижат 4 GB RAM и 64 GB вътрешна памет със слот за microSD карта, който поддържа разширение за съхранение до 512 GB. За момента не се знае какъв процесор ще захранва устройството, а батерията е  4000 mAh. Разполага с двойна камера на гърба.

 Основата има 50- мегапикселов основен сензор и 2-мегапикселов вторичен обектив. В предната част откриваме 8-мегапикселова камера, подходяща  селфита и провеждане на видео разговори.

Смартфонът “Nokia G11 Plus” работи с операционна система “Android”, версия 12. Освен това компанията “HMD Global” гарантира, че устройството ще получава две години ъпдейт на основната операционна система, както и тригодишна актуализация на пачовете за сигурност.

Устройството идва в 2 цветови разновидности – сиво и езерно синьо.  Макар, че към момента от компанията да не са разкрили цената, се предполага, че ще е към 150$. По този начин потребителите ще получат качество на разумна цена.

Вашият коментар