Оборудване за офис в Стара Загора

Оборудване за офис в Стара Загора Leave a comment

Ако търсите добра, надеждна и евтина компютърна техника за да оборудвате Вашият офис, ние сме Вашите хора!

Предлагаме много широка гама от реновирани компютри, настолни и преносими за всяка нужда.

Всеки продаден компютър върви с 3-6 месечна гаранция към наш собствен сервиз. Освен, че можем да оборудваме Вашият офис на много по-достъпна цена от повечето наши конкуренти, ние можем да предложим и след гаранционна поддръжка на закупеното от Вас оборудване за офис.

Още една изненада са готовите и инсталирани операционни системи Windows 10, които вървят в комплект КЪМ ЦЕНАТА на Вашата офис техника. Колко повече подаръци може да получи някой?!

Абонаментен план за фирми (Корпоративни клиенти)

Можем да изготвим специален абонаментен план, точно предназначен и съобразен с изискванията Ви, местоположението на офиса Ви както и финансите, с които разполагате.

Заповядайте на адрес, гр. Стара Загора, бул. Митрополит Методий Кусев 41, с изглед на улица Васил Левски, или разгледайте директно нашите реновирани лаптопи и настолни компютри. Ще останете очаровани от цените и качеството за офис оборудването, което ще получите!

Важно е да се подчертае, че при закупуването на стока от OLX, обикновено тя няма гаранция и е трудно човек да потърси правото си, докато нашите цени за конкретни продукти са дори по-добри от тези в ОЛХ, а при нас получавате и ГАРАНЦИЯ за закупената техника, което е най-ценният ни актив.

Към цената на всеки лаптоп или настолен компютър е включена 3 месечна гаранция с възможност за доплащане и удължаване на гаранцията до 6/12 месеца. Гаранцията се изпълнява в максимално кратки срокове и във собствен сервиз, което има потенциал да ускори процеса по връщането на устройството до неговия собственик.

При по-сериозни проекти, имаме възможност за допълнителна отстъпка в крайната цена на техниката. Когато говорим за големи офиси с повече от 5-10 работни места.

ГАРАНЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ за Оборудване за офис:

Обект на гаранционото обслужване на компютърните системи е хардуера.

Фирмата не поема гаранция за CD носители, дискети, захранващи, интерфейсни, принтерни и мрежови кабели и конектори, консумативи за принтери и почистващи материали.
Софтуера нe e обект на гаранционна поддръжка – при доказано наличие на вируси, както и за всеки софтуерен проблем, сервиза извършва дадената услуга по своя тарифа срещу заплащане без оглед на гаранцията.
Компютърната конфигурация се продава с инсталиран софтуер.
За наличието на нелицензиран софтуер в компютърна система на клиент, фирмата не носи отговорност. Всичко, което може да бъде предварително инсталирано са безплатни версии на познати за всички нас програми.

Вашият коментар