Оборудване за офис в Стара Загора

Оборудване за офис в Стара Загора Leave a comment

Ако търсите добра, надеждна и евтина компютърна техника за да оборудвате Вашият офис, ние сме Вашите хора!

Предлагаме много широка гама от реновирани компютри, настолни и преносими за всяка нужда.

Всеки продаден компютър върви с 3-6 месечна гаранция към наш собствен сервиз. Освен, че можем да оборудваме Вашият офис на много по-достъпна цена от повечето наши конкуренти, ние можем да предложим и след гаранционна поддръжка на закупеното от Вас оборудване за офис.

Още една изненада са готовите и инсталирани операционни системи Windows 10, които вървят в комплект КЪМ ЦЕНАТА на Вашата офис техника. Колко повече подаръци може да получи някой?!

Абонаментен план за фирми (Корпоративни клиенти)

Можем да изготвим специален абонаментен план, точно предназначен и съобразен с изискванията Ви, местоположението на офиса Ви както и финансите, с които разполагате.

Заповядайте на адрес, гр. Стара Загора, бул. Митрополит Методий Кусев 41, с изглед на улица Васил Левски, или разгледайте директно нашите реновирани лаптопи и настолни компютри. Ще останете очаровани от цените и качеството за офис оборудването, което ще получите!

Важно е да се подчертае, че при закупуването на стока от OLX, обикновено тя няма гаранция и е трудно човек да потърси правото си, докато нашите цени за конкретни продукти са дори по-добри от тези в ОЛХ, а при нас получавате и ГАРАНЦИЯ за закупената техника, което е най-ценният ни актив.

Към цената на всеки лаптоп или настолен компютър е включена 3 месечна гаранция с възможност за доплащане и удължаване на гаранцията до 6/12 месеца. Гаранцията се изпълнява в максимално кратки срокове и във собствен сервиз, което има потенциал да ускори процеса по връщането на устройството до неговия собственик.

При по-сериозни проекти, имаме възможност за допълнителна отстъпка в крайната цена на техниката. Когато говорим за големи офиси с повече от 5-10 работни места.

ГАРАНЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ за Оборудване за офис:

Обект на гаранционото обслужване на компютърните системи е хардуера.

Фирмата не поема гаранция за CD носители, дискети, захранващи, интерфейсни, принтерни и мрежови кабели и конектори, консумативи за принтери и почистващи материали.
Софтуера нe e обект на гаранционна поддръжка – при доказано наличие на вируси, както и за всеки софтуерен проблем, сервиза извършва дадената услуга по своя тарифа срещу заплащане без оглед на гаранцията.
Компютърната конфигурация се продава с инсталиран софтуер.
За наличието на нелицензиран софтуер в компютърна система на клиент, фирмата не носи отговорност. Всичко, което може да бъде предварително инсталирано са безплатни версии на познати за всички нас програми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *