От август “Amazon” ограничава функциите на по-старите модели “Kindle” Leave a comment

От 2007 година компанията “Amazon” спечели доверието на потребителите си с несъмнено един от най-добрите технологични продукти на пазара – електронния четец. Той се превърна в незаменим спътник за любителите на книгите по време на ваканция или път. По този начин багажа за лятната ваканция намалява с някой и друга любима книга, която искаме да прочетем, но все не ни остава време.

Но технологиите не спират да се развиват и от “Amazon”, за да са в крак с времето обявиха, че спират поддържката на някой стари модели “Kindle” от август. Това важи за всички модели до 5-то поколение включително, за които е преустановен достъпа до онлайн портала на “Amazon”.

Става въпрос за моделите от 2-ро поколение “Kindle International”, “Kindle DX International”, “Kindle Keyboard”, и 4-тото и 5-то поколение “Kindle”. По този начин потребителите няма да могат да купуват или свалят книги.

От компанията побързаха да успокоят потребителите, че наличните към момента електронни книги ще бъдат налични на устройствата.

Но има и добри новини. Всички потребителите, които закупят ново устройство ще получат отстъпка от 30% от цената, както и гарантиран кредит за закупуването на нови книги.  

Вашият коментар