Новият “Pixel 7“ е с безплатен 5-годишен VPN абонамент Leave a comment

Само преди седмица, технологичният гигант “Google” обяви, че бъдещият флагман “Pixel 7“ ще дойде с безплатна 5-годишна поддръжка на услугата “Google One VPN”. По принцип плана “Premium One” се предлага за $10 на месец. Освен това компанията припомни, че устройствата “Pixel 7” и “Pixel 7 Pro” ще имат 3- годишна актуализация на операционната система и още 5-годишна поддръжка на пачовете за сигурност.

По този начин потребителите на моделите на “Google” ще останат по-дълго с телефона си, а инструмента за сигурност ще спомогне за допълнителната безплатна онлайн активност. Така се премахва необходимостта от закупуване на допълнителен, премиум пакет за по-голямо удобство.

Разбира се новата функция “Google One VPN” има и някой недостатъци, които има при останалите VPN програми.

Липсват основни функции като опциите за сигурност, вкл автоматично свързване при несигурна Wi-Fi връзка или удобството да се блокира зловредния вирус и фишинг сайтове. Сред другите недостатъци са, че не може да изберете произволен сървър за достъп, нито за преправите географското си положение, за да заобиколите онлайн ограниченията, когато сте в чужбина. А, това създава неудобства, когато сте в чужбина и искате да намерите надежден VPN стрийминг, за да останете свързани с любимите си предавания.

И въпреки това “Google One VPN” е страхотен инструмент, който подобрява защитата на устройството ви, който идва безплатно, макар и с някой ограничения.

Вашият коментар