Платформа позволява създаването на собствена криптовалута Leave a comment

Доскоро създаването на различни криптовалути беше запазена територия само за експертите. Но нещата са на път да се променят. Появяват се все повече различни крипто токени. Вече е налице и първата криптоплатформа, която позволява на потребителите да създават собствена цифрова валута за нула време.

Проектът се казва “Blocknitive” и е дело на испанския стартъп “Block Impulse”. Благодарение на него, всеки потребители създава своя цифрова единица. Сам определя стартовата цена на токена. А след това започва първоначалното предлагане на монети. Този процес криптоборсите наричат “ICO”.

По този начин цели общности или организации могат да създават собствена виртуална валута. Освен това може да търгуват помежду си и да извлекат полза от това. Това е добра идея, ако искате за популяризирате бизнеса си. Или да опитате да разраснете фирмата си.

През последните седмици станахме свидетели на главоломно падане на цифровите валути. Както и някой проблеми с биткойн платформи, но тук трябва да сме спокойни. Потребителите получават пълна правна и техническа поддръжка. Това им дава сигурност в целия процес по създаване и разпространяване на собствената валута. Предвидени и web3 портфейли. Чрез тях могат да се купят токени, който да бъдат разменени на по-късен етап за реална валута.

Вашият коментар