Почистване на лаптопи и компютри в Стара Загора

Почистване на лаптопи и компютри в Стара Загора Leave a comment

Здравейте, ние извършваме почистване на лаптопи и компютри в Стара Загора. Имаме магазин и сервизна база в град Стара Загора, бул. Митрополит Методий Кусев 41, с изглед на улица Васил Левски.

Извършваме почистване на лаптопи и компютри в Стара Загора, както в сервиза ни така и с възможност за посещение на техник на адрес.

Почистването включва:
– Разглобяване на лаптопа/компютъра до съставните му части;
– Подмяна на термо паста на процесора;
– Почистване на всяка отделлна част, включително всички вентилатори;
– Сглобяване на машината в работен вид;
– Общо обдухване на цялата кутия с компресор в сервиза ни;

Всяко посещение се доплаща допълнително, без към него да е включена цената на извършените услуги.

Цената за почистване на лаптоп е 30 лева. Хубаво е всеки лаптоп или настолен компютър да бъдат почиствани поне веднъж в годината.

Още за почистване на лаптопи и компютри в Стара Загора

Ако лаптопът прегрява, изключва се по време на работа или вентилаторът работи с нетипично високи обороти, навременната профилактика и почистване от прах ще отстранят вероятността за последващи проблеми и повреди.

В нашият сервиз за лаптопи извършваме профилатика и почистване на лаптоп, смяна на термо паста на процесор и смяна на термопроводима подложка (thermal pad), в рамките на работния ден. Профилактика и професионално почистване на лаптопи в Стара Загора от всички марки и модели. Почистване на лаптоп ASUS, Acer, Dell, Lenovo. Toshiba, HP, Emachines, Samsung, Gateway, Benq и др. Почистване от прах на лаптопи Apple MacBook Pro и MacBook Air.

Почистването на лаптопи се извършва чрез пълно разглобяване на лаптопа, премахване на попадналата прах от всички повърхности и смяна на изсъхналата паста на процесора с висококачествена такава от реномирани производители. При наличие на термо проводими подложки (thermal pads)  като част от охладителната система на лаптопа, те се заменят с нови.

Клиента за нас е по-важен от всичко, ако желаете да използвате нашите услуги, можете да се свържете с нас през онлайн чата или на следния телефон за връзка: 0893 273 537

Предлагаме широка гама от ремонтни услуги за лаптопи, компютри, таблети, телевизори, смартфони и всичко, с което бихме могли да се справим!

Можете да ни намерите тук и да напишете ревю за Вашето впечатление от обслужването: https://g.page/r/Cdz6RoCt6-ZMEAI/review

Вашият коментар