Позабравената HTC отново ще напомни за себе си в края на юни Leave a comment

Едва ли има фен на технологиите, който с носталгия да не си спомня за времето, когато “Nokia” беше гигант в IT сектора. Редом до него беше и тайванската компания “HTC”, която произвеждаше солидни телефони. Не случайно мнозина я наричаха някога “Apple в света на Android”. Компанията имаше изключително силни позиции на пазара.

Устройствата сякаш идваха от бъдещето. Тя първа пусна телефон с операционна система “Android”. Но компанията оказа да надгражда нивото си. Започна да прави сериозни грешки, особено в маркетингово отношение. А това доведе и до логичния и край. Появиха се “Apple”, която направи онова, което “HTC” не поиска да създаде. Бъдещето. Развитие на продукти, които за времето си бяха футуристични и уникални. Нещо, което грабва окото на потребителя.

Но нещата може и да се променят за компанията. От пост на “HTC” в “Twitter” с хаштаг #Createmymetaverselife, разбираме, че са ни подготвили нещо вълнуващо на 28 юни. Събитието е под надслова Log в бъдещето”. Можем само да гадаем какво са ни подготвили от компанията. Все още няма повече информация за презентацията. Може да е нова метавселена, анонс на флагман или нещо друго.

Остава още малко време до крайната дата. А ние с интерес очакваме завръщането на един “заспал” гигант на технологичната сцена, където някога властваше с пълна сила.

Вашият коментар