Ремонт на дисплей на лаптоп

Ремонт на дисплей на лаптоп, матрица на лаптоп, или още казано екран на лаптоп, е една от множеството сервизни услуги за ремонт на електроника, които предлагаме.

Матрицата на лаптопа е едно от най-слабите места в него. Тя може да се повреди без външна намеса, може да бъде натисната, например при затваряне на капака на лаптопа. Случва се да забравим предмет, поставен на клавиатурата си, който след затваряне на лаптопа, оставя поражения върху неговия дисплей.

Понякога в прилив на ярост, след като ни се е случило нещо лошо, или просто при изтърване на лаптопа, когато най-малко очакваме, неговият дисплей може да се счупи и да спре да функционира правилно.

Ние от сервизният екип на ДИГИТАЛЕН, сме на разположение да предложим ремонт на дисплей на лаптоп от всяка марка, стига такъв да бъде наличен при нас, или при други доставчици на резервни части.

Избор на дисплей на лаптоп

Тъй като всички лаптопи имат различни дисплеи, трябва да знаете серийния номер на дисплея, който се намира от задната страна на матрицата. Необходимо е да разглобите лаптопа, за да го откриете. 

Можете да го направите сами или да се свържете с нас. След като стане известен серийният номер и моделът на дисплея, ще можем да Ви информираме за цените и условията за ремонт. Нашите европейски доставчици доставят само нови дисплеи с добро качество. Цената зависи от модела, срокът за доставка е 1-4 работни дни. Можете също така да поръчате матрицата сами и да се свържете с нас за смяна.

Трябва да подчертаем, че не всички матрици са взаимно заменяеми и два еднакви модела лаптоп, понякога са с различни по вид матрици. За това е толкова важно да се провери серийният номер на стария дисплей предварително.

При нужда от друг вид ремонт или профилактика на вашият лаптоп и компютър, можете да се свържете с нас. Работим с всички куриерски фирми в страната и поправяме техника на клиенти от цяла България.

Намираме се в град Стара Загора, бул. Митрополит Методий Кусев 41, с изглед на улица Васил Левски. Телефон за връзка: 0893 273 537