Ремонт на телевизори в град Стара Загора

Ремонт, поправка и сервиз за LCD телевизори

Ако имате нужда от ремонт на Вашият LCDLEDPlasma телевизор, ни потърсете. Намираме се в град Стара Загора, улица Митрополит Методий Кусев 41, с изглед на улица Васил Левски.
Разполагаме с необходимата база за ремонт на плазмени и LCD дисплеи и телевизори.

За запитвания позвънете на телефон: 0893 273 537 *включително и по Viber.

Диагностиката НЕ може да бъде направена във Вашия дом ( на място ) от наш техник, защото техниката е специфична, за всеки модел се изискват различни инструменти и уреди и няма да е сериозно да правим диагностика по домовете.

Ако телевизорът Ви се е повредил, имате нужда от ремонт или цветовете не са това, което трябва да бъдат, ако телевизора Ви не се включва, или има проблем с дисплей, захранване или платка, заповядайте в някой от нашите магазини, сервизи, или ни се обадете да запишем час за посещение във Вашия дом, офис или адрес за да вземем телевизора за диагностика.

Обърнете внимание, че:

  •  не ремонтираме кинескопи ( старите телевизори );
  •  – посочената цена е на средна база: при вас цената за ремонт на LCD, LED или плазмен телевизор може да варира в зависимост от повредата!
  • – телевизори над 32 инча няма как да вземем от дома Ви, защото колите на фирмата са малки и има риск от проблеми при транспорта. В тези случаи моля донесете повредения телевизор на място в магазина ни в Град Стара Загора, ул. Митрополит Методи Кусев 41, (изглед на ул. Васил Левски).

При всички положения ние ще Ви уведомим предварително за цената на ремонта на Вашия телевизор, и поправката ще бъде извършена само ако тази цена Ви устройва!

Самата диагностика на повредата е на цена 10лв. ако донесете телевизора в някой от нашите сервизи или магазини, или 15лв. ако се осъществи на посочен от Вас адрес в рамките на град Стара Загора.

Сроковете за ремонт ( ако е възможен ) са в рамките на 3-5 работни дни ( в общия случай – понякога отнема ден, понякога до 2 седмици ако търсим част, която я няма в Стара Загора или търсим част втора употреба, но в изрядно състояние ).

Срока за диагностика на LCD, LED или плазмен телевизор обикновено е между 24 и 72 часа в зависимост от повредата.

Подчертаваме, че гореописаното важи за масовия случай – при Вас може да е по-специфичен ремонта, за да разберем дали е така, наш техник трябва да се запознае с конкретния телевизор.

Можете да намерите нашите координати в секция Контакти, в менюто на сайта ни.

Допълнителна информация (пояснение) :
цената е средна за общия случай, във Вашия може да варира за което ще бъдете уведомени!

При извършване на повече от една компютърна услуга,
цената може да се коригира в полза на клиента (да се намали)!

* По-високата цена на компютърната услуга (за посещение на адрес на клиента) при издаване на фактура, се обуславя от това, че е необходимо второ посещение на място при клиента (за да му бъде връчена фактурата). Това се дължи на факта, че фактура за компютърна услуга се издава само след извършване на плащане!


Второто посещение на място при клиента отнема време и средства, което обосновава по-високата цена на фактурата.
При издаване на фактура на място в магазина, цената за компютърната услуга е по-ниската от двете.