Ремонт на телевизори в град Стара Загора

Ремонт, поправка и сервиз за LCD телевизори

Ако имате нужда от ремонт на Вашият LCDLEDPlasma телевизор, ни потърсете. Намираме се в град Стара Загора, улица Митрополит Методий Кусев 41, с изглед на улица Васил Левски.
Разполагаме с необходимата база за ремонт на плазмени и LCD дисплеи и телевизори.

За запитвания позвънете на телефон: 0893 273 537 *включително и по Viber.

Диагностиката НЕ може да бъде направена във Вашия дом ( на място ) от наш техник, защото техниката е специфична, за всеки модел се изискват различни инструменти и уреди и няма да е сериозно да правим диагностика по домовете.

Ако телевизорът Ви се е повредил, имате нужда от ремонт или цветовете не са това, което трябва да бъдат, ако телевизора Ви не се включва, или има проблем с дисплей, захранване или платка, заповядайте в някой от нашите магазини, сервизи, или ни се обадете да запишем час за посещение във Вашия дом, офис или адрес за да вземем телевизора за диагностика.

Обърнете внимание, че:

  •  не ремонтираме кинескопи ( старите телевизори );
  •  – посочената цена е на средна база: при вас цената за ремонт на LCD, LED или плазмен телевизор може да варира в зависимост от повредата!
  • – телевизори над 32 инча няма как да вземем от дома Ви, защото колите на фирмата са малки и има риск от проблеми при транспорта. В тези случаи моля донесете повредения телевизор на място в магазина ни в Град Стара Загора, ул. Митрополит Методи Кусев 41, (изглед на ул. Васил Левски).

При всички положения ние ще Ви уведомим предварително за цената на ремонта на Вашия телевизор, и поправката ще бъде извършена само ако тази цена Ви устройва!

Самата диагностика на повредата е на цена 10лв. ако донесете телевизора в някой от нашите сервизи или магазини, или 15лв. ако се осъществи на посочен от Вас адрес в рамките на град Стара Загора.

Сроковете за ремонт ( ако е възможен )

В рамките на 3-5 работни дни ( в общия случай – понякога отнема ден, понякога до 2 седмици ако търсим част, която я няма в Стара Загора или търсим част втора употреба, но в изрядно състояние ).

Срока за диагностика на LCD, LED или плазмен телевизор обикновено е между 24 и 72 часа в зависимост от повредата.

Подчертаваме, че гореописаното важи за масовия случай – при Вас може да е по-специфичен ремонта, за да разберем дали е така, наш техник трябва да се запознае с конкретния телевизор.

Можете да намерите нашите координати в секция Контакти, в менюто на сайта ни.

Допълнителна информация (пояснение) :
цената е средна за общия случай, във Вашия може да варира за което ще бъдете уведомени!

При извършване на повече от една компютърна услуга,
цената може да се коригира в полза на клиента (да се намали)!

* По-високата цена на компютърната услуга (за посещение на адрес на клиента) при издаване на фактура, се обуславя от това, че е необходимо второ посещение на място при клиента (за да му бъде връчена фактурата). Това се дължи на факта, че фактура за компютърна услуга се издава само след извършване на плащане!


Второто посещение на място при клиента отнема време и средства, което обосновава по-високата цена на фактурата.
При издаване на фактура на място в магазина, цената за компютърната услуга е по-ниската от двете.

Ремонт на телевизори

Като телевизионни специалисти, тук в ДИГИТАЛЕН ние сме експерти, когато става въпрос за ремонт на LED телевизори и ремонт на плазмени телевизори. В допълнение към нашия огромен избор от висококачествени  сервизни услуги , ние също предлагаме удобна и евтина услуга за ремонт на телевизори за дефектни LCD и LED телевизори, в допълнение към широка гама от други видове телевизори.

Висококачествен ремонт на LED телевизори, ремонт на LCD телевизори и ремонт на плазмени телевизори от DIGITALEN

най-добрата услуга за ремонт на телевизори, предлагана от Electronic World

Независимо от марката, ние сме уверени, че нашият опитен екип може да осигури отлична евтина услуга за ремонт на телевизори, така че да можете да се върнете към любимите си предавания и филми за нула време.

Ако сте закупили своя телевизор от друг магазин и в момента сте в гаранционен срок, моля свържете се с тях. Можем също така да ремонтираме вашия телевизор, дори ако не сте го купили от нас, но без да признаем гаранцията. Пълни подробности за това как да организирате ремонта можете да намерите по-долу.

Сервизът за ремонт на DIGITALEN

Ние в “ДИГИТАЛ СЪЛЮШЪНС ГРУП” ООД се гордеем с качеството на нашите евтини ремонти на телевизори. Има и редица предимства, свързани с нашата висококачествена услуга за ремонт на телевизори, включително:

  • Опцията да ви бъде взет телевизора от дома и върнат обратно след ремонт
  • Бърза, безплатна и незадължителна оценка за разходите за ремонт на вашия телевизор
  • Много разумна такса за ремонт
  • Гаранция за всички ремонтни дейности, които извършваме по вашия телевизор

Ето защо, ако имате нужда от ремонт на LCD телевизор, ремонт на плазмен телевизор или друг вид ремонт на телевизор, ДИГИТАЛЕН трябва да бъде вашият избор номер едно!

Ремонт на телевизионен екран от DIGITALEN

Ако вашият телевизор има счупен екран, повечето компании за ремонт на телевизори ще ви кажат, че счупеният екран ще струва твърде много, за да го замените. Вероятно ще бъдете посъветвани, че не е икономичен ремонт и че ви е по-евтино да си купите нов телевизор!

Въпреки това ще се радвате да чуете, че ДИГИТАЛЕН може да извърши ремонт на телевизионни екрани на изненадващо ниски цени. За да научите повече, моля, свържете се с нас с номера на модела на вашия телевизор (отпечатан на гърба на телевизора) за повече информация, или по имейл, или като се обадите на нашите приятелски съветници на 0893 273 537 .

Ето как можете да организирате ремонта на вашия телевизор в 4 лесни стъпки:

1. Позвънете на ДИГИТАЛЕН за груба оценка на разходите за ремонт

Моля, обадете се към сервизния екип на DIGITALEN на  0893 273 537 с вашето име, модела на телевизора и описание на повредата. Ние ще говорим с инженерите и ще ви се обадим незабавно по телефона с оценка на разходите за ремонта. Разходите за ремонт от DIGITALEN са много разумни. Ако желаете да продължите, можете да оставите телевизора си в местния клон на DIGITALEN.

2. Оставете дефектния си телевизор

Можете да оставите телевизора си в клона на DIGITALEN намиращ се в град Стара Загора, бул. Митрополит Методий Кусев 41.

В клона телевизорът ще бъде прегледан и всички видими козметични и технически неизправности ще бъдат записани.

3. Извършени ремонтни дейности

Нашите инженери ще инспектират телевизора в нашата работилница. След като проверката приключи, нашият сервизен екип ще ви се обади по телефона с подробности за оценката на ремонта. Възможно е цената да бъде повече или по-малко от първоначалната оферта (Ако сме имали възможност да дадем такава).

След като разрешите ремонтните работи, ние ще продължим с ремонта. Няма задължение да продължите с ремонта, ако не сте доволни от оценката. Ако не искате да продължите с ремонта, ние ще върнем телевизора в избрания от вас клон на ДИГИТАЛЕН за вземане.

4. Вземете вашия ремонтиран телевизор

След като ремонтът приключи, ние ще се свържем с вас, за да вземете вашия телевизор. Можете да видите телевизора си включен по време на издаването, за да сте сигурни в пълно спокойствие.

Свържете се с ДИГИТАЛЕН за експертен ремонт на LED, LCD и плазмени телевизори

Ако желаете повече информация относно ремонта на LCD телевизори, моля, не се колебайте да се свържете с нас, като ни се обадите на  0893273537 .