Samsung представя първият в света 240 GHz 4K извит монитор Leave a comment

Компанията “Samsung” представи първият в света 4K извит монитор. Става въпрос за модела “Odyssey Neo G8”, който почитателите на марката имаха удоволствието да видят още на изложението “CES 2022”. Този монитор е 32 инчов и е насочен към геймърите, за които детайлите са от огромно значение. Това осигурява максимална резолюция от 3,840 x 2,160 пиксела. Благодарение на иновациите, превъзходни функции и реалистично качество на картината “Samsung” отвеждат играчите на едно невероятно приключение в света на първокласния гейминг.

Благодарение на технологията “Quantum HDR 2000”, новият монитор позволява пиковата яркост на монитора да достигне до 2000 нита. С най-високото фиксирано съотношение на контраста от 1 000 000:1, мониторът постига възможно най-черния цвят. Така играчите виждат еднакво добре, както тъмните, така и по-ярките сцени, за осъществяване на пълен контрол на играта. Освен това скоростта на опресняването е възможно най-високата в този клас от 144 Hz. Времето за реакция е 1ms, а матовият дисплей отблъсква светлината и всякакво отражение, гарантирайки сигурна работа и игра дори при силно осветление.

За най-перфектно изживяване от работа и игрите, мониторът е снабден с регулируема стойка, която позволява не само завъртане наляво и надясно, но и накланяне според нуждите. Също така мониторът предлага персонализирани настройки за безпроблемна работа и производителност.

Всички тези условия ви гарантират, че ще получите най-доброто качество от този висок клас монитори.

Игралните монитори се предлагат в три модела – Samsung Odyssey G85NB, G75NB и G40B. Първата два модела ще включват следните интерфейси: DisplayPort 1.4; 1xHDMI 2.1, и USB3.0 от типа “Up” и “Down”(1EA), докато при последният имаме само Display Port 1.2 (1EA) и HDMI 2.0 (2EA).  

Всички те ще бъдат налични още през юни, но цената им ще е различна според региона. Но определено няма да е ниска.

Вашият коментар