Сервиз за електроника

Сервиз
Сервиз за електроника

Екипът на ‘ДИГИТАЛЕН’ се занимава със сервизна дейност на всички марки телефони, компютри, лаптопи, таблети и телевизори. Разполагаме със специализирано оборудване за разнообразни по вид и трудност ремонтни дейности. Работим с квалифицирани техници, с нужното образование, които винаги са на разположение да решат и Вашият проблем.

Намираме се в град Стара Загора, ул. Васил Левски 42.

Работим и с всички куриерски фирми в страната и предлагаме сервиз на клиенти от цяла България. Предлагаме услуги по сервиз на клиенти от град Стара Загора, сервиз в Бургас, сервиз в София, сервиз в Пловдив, сервиз във Варна, сервиз в Сливен, сервиз във Велико Търново, сервиз в Русе и сервиз на техника във всяка точка на страната. Стига да ни изпратите Вашето устройство по желана от Вас куриерска фирма.

За контакти: телефон 0893 273 537

GSM Сервиз

Сервиз за телефони, предлагащ пълна гама от ремонтни услуги за вашият смартфон. GSM сервиз в град Стара Загора, обслужващ клиенти от цялата страна предлага следните видове ремонтни услуги за телефони:

Ремонт и подмяна на букса за зареждане

Подмяна на счупен дисплей – Прочетете повече за видовете дисплеи за телефони в нашата, специално написана статия. Ако Ви предстои подмяна на счупен дисплей на телефон, прочетете нашите Съвети за подмяна на дисплеи на телефони.

Подмяна на счупено стъкло на дисплей

Ремонт на основна платка

Подмяна на говорители и микрофони

Смяна на вибрация

Смяна на стъкло на камерата

Смяна на камера

Смяна на чипове

Смяна на задно стъкло на телефон

Софтуерни актуализации

Смяна на батерия Iphone

Почистване от вируси

Специализирани Iphone сервизни услуги

При нас също така ще намерите богата гама от резервни части за смартфони, което ни дава категорично предимство пред множеството наши конкуренти. Предимството е в скоростта, с която можем да направим повечето ремонти, благодарение на компетенцията на нашите служители, както и частите, които имаме налични на собствен склад.

Сервиз за телевизори

ТВ Сервиз в Стара Загора и околността, специализиран в ремонт на телевизори, не по-стари от 3г. Тъй като телевизорите, по-стари от 3 годишна възраст, са вече морално остарели и доста евтини, те не са особено рентабилни за ремонт. Също така частите за тях се спират от производство и трудно се доставят на време. Преди да ни донесете телевизор е добре да проверите неговата цена, тъй като нашият ТВ Сервиз не обича когато ремонта е по-скъп от ремонтираното устройство, така клиента понякога не е доволен, а ние не желаем това!

Ремонт на таблети

Ремонт на таблет се извършва всекидневно от нашите специалисти. Подобно на телефоните, няма нещо, което да не можем да подменим или поправим (стига електрониката и пазара да го позволяват). Проблем при някои модели таблети е, че шанса от счупване на дисплея, при отварянето на таблета (например за смяна на батерия) , е много висок. Има ситуации, при които клиенти се опитват сами да сменят батерията си, която са закупили от нас, след подмяната обаче, дисплеят им не светва повече и обвиняват нашата батерия в проблем.

При всички модели таблети, подмяната на дисплей е процес, който следва специфични стъпки за всеки конкретен модел. Човек без опит има в пъти по-висок шанс да повреди работещо изрядно устройство. Ако ви е нужен сервиз за таблети, можете да ни потърсите, без значение от кой град сте.

Ремонт на лаптопи

Една от любимите ни специализации е лаптоп сервиз. Тук имаме най-дълъг опит и смеем да твърдим, че малко хора и сервизи, могат да свършат нашия капацитет на работа с подобен процент успеваемост и доволни клиенти. Това се доказва от развитието ни и многото клиенти, които идват при нас от цяла България.

При лаптопите също няма ремонт, който да не можем да Ви предложим. Тук отново е много важна цената на устройството, което ще ремонтираме, защото в някои ситуации, ремонта според сложността си, би бил по-скъп от например работещ лаптоп втора употреба със същите характеристики.

Такива ремонти са подмяната на видео чип и неговото програмиране, възстановяване на голям брой прекъснати трасета (например при счупен hdmi порт на Playstation). Много често при откъсване на порта, с него заминават и множество фини трасета, без които новия порт няма да тръгне. Тогава е нужно да възстановим предварително тези трасета и след това да запоим новия HDMI порт. Понякога говорим за 5-10 откъснати трасета, което според модела Playstation може да бъде нерентабилно за ремонт.

Има и други подобни примери, които можем да дадем, но смятаме, че ситуацията Ви се е изяснила.

Започваме с не много кратко изброяване на различни видове ремонти по лаптопи:

Инсталиране на ОС

Почистване на лаптоп и подмяна на термо пасти

Ремонт на дисплей на лаптоп

Залят лаптоп – Ремонт на намокрени лаптопи

Ремонт на дънна платка на лаптоп

Смяна на клавиатура на лаптоп

Смяна на матрица (екран) на лаптоп

Ремонт на панти (не просто подмяна, а ремонт!)

Ремонт на букса

Инсталиране на софтуер по желание на клиента

Конфигуриране на определени проблеми с операционна система

Поставяне на SSD Диск или HDD Диск на лаптоп.

Подмяна на дефектирала РАМ Памет с нова.

Почистване от вируси

Проблеми с говорителите

Проблеми с Wi Fi връзката

Ремонт на HDMI Портове

и още…

Ремонт на компютри

Сервиз за компютри, за който не знаем какво да кажем, след всичко казано по-горе. Освен, че цените и скоростта, които предлагаме при ремонт на компютри са ненадминати! При изпращане на компютър по Еконт/Спиди от друг град към нашите сервизи, получавате 15% отстъпка след крайната цена за ремонта. Така ще направим цената на доставката приемлива и ще си заслужава да изпратите Вашия настолен компютър на “лекар” при нас в град Стара Загора, ул. Васил Левски 42.

За малките и големи Геймъри предлагаме пълно и частично асемблиране на компютърни конфигурации. Ако искате да сглобим и Вашият нов геймърски компютър, се свържете с нас. С удоволствие ще изготвим специална оферта спрямо Вашите изисквания и бюджет. Ще Ви я изпратим и ако пожелаете, ще сглобим Вашата нова машина в рамките на до 3 работни дни!